(K)oude kakkers MHC Deurne winnen prijs met praalwagen

De veteranen van MHC Deurne hebben zondagmiddag met hun praalwagen ‘De (K)oude Kakkers’ de prijs voor mooiste wagen van de Deurnese carnavalsoptocht gewonnen. Clubvoorzitter Chantal Wentholt: ‘We kregen ontzettend veel leuke reacties van de mensen aan de kant. Het was een geweldige dag.’

Met het thema ‘(K)oude Kakkers’ verwezen de veteranen met hun praalwagen naar het 75-jarig bestaan van hun vereniging. Wentholt: ‘We wilden ons jubileum onder de aandacht brengen en daarom zijn we 3 weken geleden begonnen met het ronselen van mensen om mee te lopen in de optocht.’ En met succes, want MHC Deurne liep zondag met maar liefst 50 vrolijk uitgedoste leden door de straten van Deurne. De heren namen plaats op – de toiletpotten op – de praalwagen en de dames liepen met de jeugdleden voorop.

Verrassing!

Tot aan zondagmorgen wisten de Veterinnen van MHC Deurne niks van de praalwagen. ‘De mannen hebben in het geheim de wagen gebouwd. We wisten niet wat we zagen toen zij hem onthulden. Dát was al een enorme verrassing en dat we dan ook nog de prijs voor mooiste wagen winnen, is natuurlijk erg leuk’, licht de voorzitter enthousiast toe.

Foto’s: Weekblad voor Deurne/Marius van Deursen


Wat vind jij? Praat mee...