MHC Almelo viert 90-jarig lustrum

Op 18 november is het precies 90 jaar geleden dat MHC Almelo werd opgericht. De hockeyclub uit Twente grijpt die gelegenheid aan om het hele jaar speciale activiteiten te organiseren. Komende zondag, 15 november, is de lustrumreceptie.

De Twentse hockeyclub die in de jaren 20 werd opgericht telt inmiddels 950 leden en kijkt terug op duizenden gespeelde wedstrijden. ‘We zijn trots en kijken stiekem nu al uit naar ons 100-jarig bestaan’, laat de lustrumcommissie weten.

Aanvoerdersbanden

Maar allereerst wordt het 90-jarig bestaan gevierd. Dit seizoen speelt MHC Almelo met speciale aanvoerdersbanden met het lustrumlogo erop. Ook kijkt de club al terug op een geslaagd lustrumfeest voor de C- en D-jeugd met als thema ‘Halloween’. Komende zondag staat de lustrumreceptie op het programma. Leden, ereleden en sponsoren heffen dan het glas op 90-jaar MHC Almelo, en moedigen Dames 1 en Heren 1 van de club aan.

Feestjes

En de Almelose hockeyers blijven nog wel even doorgaan met feestjes vieren. Tot en met 4 en 5 juni om precies te zijn. Dan is het afsluitingsweekend van het lustrumjaar, met barbeque en DJ.


Wat vind jij? Praat mee...