MHC DES wint vijfde Langstraat Bokaal

Titelverdediger MHC DES uit Kaatsheuvel heeft de vijfde de Rabobank Langstraat Bokaal gewonnen. Heren 1, Dames 1, JA1, JB1, MA1 en MB1 van de Kaatsheuvelse vereniging waren gezamenlijk sterker dan hun evenknieën van MHCD Drunen, VMHC Vlijmen en KMHC Waalwijk. Deze laatste vereniging ging er wel vandoor met de sportiviteitsprijs.

Jonge traditie

De Langstraat Bokaal ontstond vijf jaar geleden uit een idee om in de week voor de competitiestart een gezamenlijk oefenmoment te hebben voor de teams uit De Langstraat (De Langstraat is een streek in Noord-Brabant). Inmiddels is het traditie geworden, waarbij zowel de eerste dames- en herenelftallen, als de jongens en meisjes van de A1 en B1 van de deelnemende clubs, met elkaar strijden om de eerste prijs in hun poules én om de eerste prijs in het overall klassement.

Uitbreiding Paviljoen

Rondom de entourage van de Langstraatbokaal maakte MHC DES de nieuwste toekomstplannen van de hockeyvereniging bekend: uitbreiding van ‘het paviljoen’. Voorzitter Anton van Wezel: “Sportief en recreatief gaat het ons voor de wind. Het past in onze ambitie om onze huisvesting daar ook op aan te passen. Onze hockeyers, vrijwilligers én sponsoren verdienen een professioneel onderkomen.”


Wat vind jij? Praat mee...