MHC Hoevelaken viert 40-jarig lustrum het hele jaar

MHC Hoevelaken bestaat 40 jaar en grijpt de gelegenheid aan om het hele jaar extra feesten en activiteiten te organiseren. Zaterdag 10 oktober staat de eerstvolgende op het jubileumprogramma: onder andere international Sander de Wijn geeft een clinic voor de Benjamins, F-jes en E-tjes.

Aan het begin van het seizoen werd het lustrumjaar van MHC Hoevelaken al feestelijk geopend. Er waren veel oud-leden aanwezig die in vier teams onderlinge wedstrijden speelden. In het clubhuis was een film- en fotocollage van de afgelopen 40 jaar te zien. En bij de borrel werden – volgens de club – veel stoere verhalen van vroeger opgehaald.

Hele seizoen feest

Hoevelaken grijpt echter niet één moment, maar het gehele seizoen aan om het lustrumjaar te vieren. Saskia Faber: ‘Er is aan elke leeftijdsgroep gedacht. Al deze jubileumactiviteiten zijn extra, naast alle andere activiteiten die al op de normale kalender staan.’

Aanstaande zaterdag staat er een clinic op het programma door international Sander de Wijn en Hoofdklasse-spelers Casper Horn (Schaerweijde), Floor Ouwerling (Hurley) en Ingwer Wiese (SCHC). Dan is er op 28 november een groot seniorenfeest, in december/januari een zaalhockeytoernooi voor de D- en C-jeugd en in april een toernooi voor de A- en B-jeugd. In juni wordt het jubileumjaar in stijl afgesloten met een groot slotfeest.

openinglustrum_3

MHC Hoevelaken


Wat vind jij? Praat mee...