Muiderberg wijkt uit naar Weesp voor thuiswedstrijden

De Mixed Hockeyclub Muiderberg speelt volgend seizoen (2016-2017) een deel van de thuiswedstrijden in Weesp. Hiermee is de acute nood voor een 2e veld van de MHCM opgelost. Deze actie was nodig, omdat het voetbalveld op sportcomplex De Negen Morgen, waar zij tot dit seizoen met de jongste jeugd op speelden, niet meer wordt gebruikt. De KNHB stemde in met het voorstel om behalve op de eigen accommodatie naar Weesp uit te wijken voor thuisduel.

De Muiderbergers hebben dringend een 2e veld nodig, maar er is nog altijd geen geschikte locatie voorhanden. In de tussentijd helpt de MHC Weesp ze waar mogelijk uit de brand.

De club zoekt samen met de gemeente en de hockeybond nog wel verder naar een definitieve oplossing. De focus hierbij ligt nog steeds op sportcomplex De Negen Morgen – waar dan een geschikt veld moet worden ingepast – en op het Brediusterrein. Is dit het geval, dan kan Gooise Meren dit zelf invullen en daar ruimte maken voor MHCM. Het is de bedoeling dit najaar tot een definitieve locatiekeuze te komen.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...