Nieuw ‘nautisch’ clubhuis voor MHC Lemmer

MHC Lemmer vierde zaterdag haar 15-jarig jubileum, en opende die dag ook het nieuwe clubhuis. Lemmer ligt aan het IJsselmeer en de Friese meren, en heeft nu geheel in stijl een clubhuis met ‘nautische elementen’, zoals een golvend dak en ronde ramen.

Na ruim acht jaar heeft de ‘keet’ van de hockeyclub in Lemmer plaatsgemaakt voor een splinternieuw clubhuis. Dat is mede door subsidie van De Fryske Marren gerealiseerd. Van het Meinskipfonds ontving de club ook subsidie: daarvan is een extra veldje aangelegd, wat voor meerdere sporten gebruikt kan worden en voor iedereen toegankelijk is.

Parachutisten

De Friese club vierde zaterdag naast de opening van het clubhuis ook het 15-jarige bestaan. Er werden clinics gehouden voor de jeugd, en er landden drie parachutisten op het hockeyveld, die de nieuwe sleutel van het clubhuis aan de voorzitter van de club overhandigden.

parachutist

Meer make-overs

Is jouw clubhuis ook recent vernieuwd? Of heb je een bijzonder verhaal en/of mooie foto’s? Stuur het naar redactie@hockey.nl.

 


1 Reactie

  1. BasEggink

    Even voor de volledigheid, het oefenveldje dat gerealiseerd wordt bij MHC Lemmer is ook mogelijk gemaakt door het Hijenga Fonds, die ons een belangrijke bijdrage heeft gegeven. Bas Eggink, voorzitter MHC Lemmer


Wat vind jij? Praat mee...