Ondernemend MHC Emmen kruipt succesvol uit dal

Mixed Hockeyclub Emmen gaat dit seizoen zijn zestigste levensjaar in. De club groeit en bloeit met een toename van 100 leden in 3 jaar tijd. Vier jaar geleden zag het er echter allemaal niet zo florissant uit.

2000 kinderen maken kennis met Funkey

De investering in een tweede semi-waterveld in 2010 gecombineerd met een daling van de leden komt de club letterlijk duur te staan. Een frisse wind is nodig en die komt er in 2011 als er een nieuw bestuur wordt gevormd. Emmen besluit niet alleen actief te investeren in de club en het werven van vrijwilligers, maar ook in de omgeving. Er worden samenwerkingsverbanden gestart met andere sportclubs, scholen en de gemeente. Zo werd onder andere samen met Sportimpuls een Funkey-project opgetuigd, waardoor 2000 kinderen in Emmen kennis hebben kunnen maken met Funkey.

Oud-leden gezocht

Het resultaat is een bloeiende en ondernemende club die door de gemeente Emmen als een voorbeeld voor andere sportclubs wordt gezien. En in hun lustrumjaar willen ze dat graag vieren. Ze zijn daarom op zoek naar iedereen die ooit bij MHC Emmen heeft gehockeyd. Ben je oud-lid en vier je het feestje graag mee? Neem dan contact op met de lustrumcommissie van Emmen.


Wat vind jij? Praat mee...