Ontwerp tenue Oranje-Rood bekendgemaakt

De kledingcommissie van fusieclub Oranje-Rood heeft het ontwerp voor het nieuwe tenue bekendgemaakt. Het thuistenue is een oranje met rood shirt, en zwarte rok/broek. Het uittenue is wit, met oranje en rode elementen. Het ontwerp kwam tot stand in samenwerking met de leden. 

Voor het ontwerp van het nieuwe tenue vroeg Oranje-Rood input van haar leden. ‘We kregen maar liefst 75 ontwerpen binnen, van leden van jong tot oud’, laat de club weten. Dat was de basis voor de kledingcommissie om aan de slag te gaan. Ook de wensen van beide besturen en de spelers van H1 en D1 werden meegenomen. De leden die een idee voor het tenue hadden ingeleverd, mochten als eerst het nieuwe ontwerp zien tijdens een speciale preview op vrijdagavond 18 maart.

Thuis- en uittenue

Het thuistenue van de fusieclub bestaat uit een oranje-rood shirt met zwarte kraag en witte biezen. De kleuren oranje en rood lopen door in een bies op de zijkant van een zwarte broek of rok. En Oranje-Rood keek ook naar de details: ‘Er zijn subtiele elementen toegevoegd zoals het logo van de gemeente Eindhoven en het jaartal van oprichting op en in de kraag.’ Het uittenue is wit met oranje en rode elementen.

uit-tenue Oranje-Rood


Wat vind jij? Praat mee...