Oud-voetballer Jan Mulder: ‘Hockey is innovatief’

Dinsdag 6 oktober was oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Jan Mulder te gast bij hockeyclub Schaerweijde. De Businessclub, Club32, nodigde hem uit voor een ‘interviewdiner’. In het interview roemde Mulder het innovatieve karakter van de hockeysport.

Oud-voetballer Jan Mulder heeft ook over hockey een ongezouten mening, bleek uit het interviewdiner op Schaerweijde. Volgens de club vertelde Mulder in het interview dat hij hockey innovatief vindt, wat volgens hem van voetbal niet gezegd kan worden. Het zoeken naar een voetje, om zo een strafcorner te bemachtigen, vindt hij echter belachelijk: ‘Als je een voet zoekt, zou je bestraft moeten worden!’.

Interviewdiner

Schaerweijde kijkt terug op een geslaagd interviewdiner, dat stof tot nadenken gaf. ‘Onwaarschijnlijk waren de hoeveelheid onderwerpen die hij, al dan niet gevraagd, de revue liet passeren. Jan schuwde het debat met de volle zaal helemaal niet en zocht soms zelfs de aanval. Geweldig dat hij te gast was bij hockeyclub Schaerweijde’, aldus Club32-voorzitter Roel Hart.


Wat vind jij? Praat mee...