Social Shuffle: Storm Eunice gooit hockeyclubs op slot

Het waait in Nederland. En hard. Storm Eunice raast over ons land en ook hockeyclubs hebben er last van. Blaashallen zijn naar beneden gehaald, trainingen afgelast en goals omgewaaid. Van Dudley – de storm van donderdag – naar Eunice, een winderig rondje langs de hockeyclubs. Ook stormschade? Mail naar redactie@hockey.nl

Apeldoorn, Leonidas en Rotterdam

Bij Apeldoorn, Leonidas en Rotterdam nemen ze het zekere voor het onzekere. Door het hele trainingsschema van de vrijdag gaat een streep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMHC_Apeldoorn (@amhc_apeldoorn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R.H.V. Leonidas (@rhv_leonidas)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HC Rotterdam (@hcrotterdam)

De dug-out van Zutphen

Ook bij Zutphen blazen ze de boel vroegtijdig af. De eerste schade was donderdagochtend al een feit: de dug-out is omgewaaid.

De blaashal van Fletiomare

Fletiomare wil de geschiedenis zich niet nog eens laten herhalen. Begin 2018 verwoestte de wind de blaashal op het terrein van de hockeyclub uit Utrecht. Uit voorzorg werd de blaashal donderdag al naar beneden gehaald. De hal zou eigenlijk pas zondagavond – na het laatste speelweekend in de zaal – afgebouwd worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MHC Fletiomare (@fletiomare)

Terrein van KZ op slot

Niet alleen het clubhuis blijft gesloten bij Klein Zwitserland, maar het hele terrein is vanaf 15.00 uur vanmiddag op slot.

De bikkels van HGC

Storm Dudley zorgde eerder deze week al voor onheil. Maar de HGC jongens A1 lieten zich donderdagavond niet kennen. Zoals iedere week werden de winnaars van de eindpot aangekondigd, maar deze week werd er wel heel goed ingespeeld op de actualiteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HGC JA1 (U18) (@hgc_ja1)


1 Reactie

  1. Eelco Houwink

    Het geeft natuurlijk een enorm wij-gevoel, als je een statief weggewaaid is bij HGC


Wat vind jij? Praat mee...