Startschot bouw clubhuis voor fusieclub Oranje Rood

Vrijdag 23 oktober wordt het officiële startschot gegeven voor het nieuw te bouwen clubhuis van de fusieclub Oranje Rood, door gedeputeerde Leefbaarheid van Noord-Brabant Henri Swinkels en wethouder van Sport van Eindhoven Bianca van Kaathoven. De voorzitters en een aantal jeugdleden van Oranje Zwart en EMHC zijn ook aanwezig. 

Vanaf volgend seizoen gaan de Eindhovense clubs Oranje Zwart en EMHC samen verder, onder de naam Oranje Rood. De nieuwe hockeyaccommodatie die de fusieclub in gebruik gaat nemen komt aan de Charles Roelslaan, waar beide clubs nu al naast elkaar gelegen zijn. In aanloop naar de fusie worden de velden nu al onderling  gedeeld.

Imposant terras en tribune

Het nieuwe clubhuis krijgt een imposant terras en tribune, en biedt een mooi zicht op de omliggende velden. De voorbereidende werkzaamheden zijn al in volle gang.

2500 leden

HC Oranje Rood telt straks ongeveer 2500 leden, en is daarmee de op 2 na grootste club van Nederland. De naam Oranje Rood komt van de combinatie tussen Oranje Zwart (oranje) en tenue van EMHC (rood).


Wat vind jij? Praat mee...