Unieke seizoensstart Cartouche: hele eerste lijn ongeslagen

Cartouche beleeft een droomstart van het seizoen. Van de Meisjes D1 tot Heren Veteranen A: alle eerstelijns teams bleven afgelopen weekend ongeslagen. Tien eerste teams wonnen, twee speelden gelijk.

De competitiestart voor HC Cartouche begon afgelopen zaterdag met zes winstpartijen van de eerstelijns jeugdteams. Slechts twee teams, MB1 en JD1 speelden gelijk. JB1 won maar liefst met 9-0 van Roomburg en JC1 was met 8-0 veel te sterk voor Berkel en Rodenrijs. Op die ongeslagen zaterdag volgde een ongeslagen zondag: vaandelteams Dames 1, Heren 1 wonnen, en ook Dames VA en Heren VA stapten met drie punten van het veld.

Dames 1 en Heren 1

Dat elk eerstelijnsteam van Cartouche punten zou pakken, was lang niet vanzelfsprekend. Dames 1 bijvoorbeeld, dat vorig jaar nog moeite had om in de eerste klasse te blijven, stond zondag tegenover Ring Pass Dames 1, dat vorig seizoen degradeerde uit de overgangsklasse. Maar het vernieuwde team van Cartouche speelde overtuigend en versloeg Ring Pass met 4-1. Twee van de vier waren veldgoals en twee kwamen voort uit de veel getrainde corner, zo laat het team weten. Heren 1 wist in de eerste helft nog niet te overtuigen, maar kwam op stoom in de tweede helft en veegde Union Heren 1 met 3-1 van het veld.


Wat vind jij? Praat mee...