USHC, QZ en Hermes zoeken oud-leden voor lustrumfeesten

Het is feest op diverse hockeyverenigingen door het land. Onder andere QZ, Hermes en USHC vieren deze zomer hun lustrum. De clubs zijn op zoek naar oud-leden om de feestvreugde te vergroten.

Hockeyclub QZ viert 17, 18 en 19 juni haar 10-jarig bestaan met een feestelijk lustrumweekend. De Nijmeegse club ontstond in 2006 (officieus al in 2005) toen Quick (1937) en ZOW (1963) fuseerden.  QZ nodigt graag haar oud-leden uit, en dat betekent natuurlijk ook de oud-leden van MHC Quick en MHV ZOW. Op de lustrumwebsite vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor het feest. 

Hermes en USHC

QZ is niet de enige vereniging die feestviert. Hermes uit Den Helder bestaat 75 jaar en viert dat zaterdag 18 juni groots. Onder meer met een feestavond dat ongetwijfeld het karakter van een gezellige reünie krijgt. En dat roept de vraag op: waar zijn ze allemaal gebleven, de jongens en meiden van Hermes? Oud-leden kunnen zich voor meer informatie melden terecht op de website.

Tot slot USHC. De Utrechtse studenten bestaan in 2016 45 jaar en hebben dat reeds gevierd met festiviteiten als een biercantus, pubquiz en het lustrumgala (foto). Zaterdag 28 mei is het oud-ledendag op Olympos. Inmiddels heeft een groot aantal voormalig USHC-spelers te kennen gegeven aanwezig te zijn, maar de studs zijn op zoek naar nog meer mensen. Opgeven kan bij Tessa van Aspert.


Wat vind jij? Praat mee...