Utrechtse HC Rijnvliet nu officieel!

De jongste hockeyclub van Nederland, HC Rijnvliet, is sinds 29 oktober officieel een feit na de ondertekening van de oprichtingsakte. Het voltallige eerste bestuur van de vereniging was daarbij aanwezig. Het aantal potentiële leden en vrijwilligers groeit inmiddels gestaag, op de velden moet nog even worden gewacht. 

Het eerste bestuur van HC Rijnvliet komt voort uit het Rijnvliet Kick-off team: een groep vrijwilligers die sinds de zomer bezig is met de oprichting van de vereniging. In de toekomst wordt dit bestuur mogelijk uitgebreid en zullen diverse commissies worden opgericht.

Gezamenlijk wordt gewerkt aan de opbouw van de vereniging om in het voorjaar van 2016 klaar te zijn voor de eerste hockeyactiviteiten op de nieuwe hockeyvelden. Alle bestuursleden wonen in Utrecht en hebben kinderen die nog geen plekje hebben weten te bemachtigen op een hockeyclub in de buurt.

Tientallen potentiële leden

De aanleg van de 2 kunstgrasvelden voor HC Rijnvliet op Sportpark Rijnvliet vordert volgens plan. De verwachting is dat de velden in het voorjaar van 2016 gereed zullen zijn.  Inmiddels hebben al tientallen geïnteresseerden zich aangemeld via www.hcrijnvliet.nl als potentieel lid of als vrijwilliger.

Lees hier ons eerdere interview met oprichter en voorzitter van HC Rijnviet Patrick Laurens.

 


Wat vind jij? Praat mee...