Veiling bij HC Nieuwkoop voor renovatie van de velden

De velden van HC Nieuwkoop zijn toe aan renovatie. Om dat te bekostigen houdt de club zaterdag een grote veiling. Begin 2015 werd al met de voorbereidingen daarvoor begonnen, en met succes: de lijst aan goederen en diensten die ter veiling worden aangeboden beslaat inmiddels meer dan 3 A4’tjes.

Een groep vrijwilligers van HC Nieuwkoop -de veilingcommissie- is actief aan de slag gegaan om sponsoren te zoeken die goederen of diensten ter beschikking wilden stellen voor de veiling. Een blik op de veilinglijst leert dat vrijwel elke ondernemer in Nieuwkoop en omstreken inmiddels iets voor de veiling heeft geleverd.

Kavels

Er is onder andere te bieden op een overnachting in ‘Windmills Cottage’, een abonnement Pilates, boottochtjes, high tea’s en high wines, taarten, bloemen, een bladblazer, een weekendje touren in een Audi A4 cabrio, een dagje kanoën en dinercheques van verschillende restaurants. Er is ook een veilingonderdeel speciaal voor kinderen. Daar kan men onder andere bieden op ponyrijden, een hockeydoeltje en pannenkoeken eten of zwembadentree voor een heel jeugdteam.

Veiling

De veiling vindt plaats op 7 november om 20.00 uur in het clubhuis van HC Nieuwkoop.


Wat vind jij? Praat mee...