Beleef een zondag boordevol live-wedstrijden op hockey.nl

Heb je nog niet zoveel plannen voor de zondag? Dat is mooi. Want wij hebben een propvolle en ook nog smakelijke hockeydag voor je op het programma staan. We schotelen je met liefde, plezier en toewijding zes finales plus een Pro League-duel voor. Allemaal live en gratis te zien via hockey.nlOm het je echt makkelijk te maken zetten we alle wedstrijden even op een rijtje.

Rotterdam is zondag het epicentrum van de zaalhockeywereld. Vanaf tien uur begint de bal te rollen in de Topsporthal, waar de Jongens Onder 16-teams de finaledag aftrappen. Na de Onder 16-meiden, worden ook de prijzen verdeeld bij de Onder 18-jeugd. Traditiegetrouw strijden de beste heren- en damesploegen om het zaalgoud. Bij de mannen gaat die strijd tussen Rotterdam en Voordaan, bij de vrouwen verdelen SCHC en HDM de prijzen.

Alsof dat nog niet genoeg is, nemen we ook nog even een kijkje in Bhubaneswar. Daar spelen de Oranje Dames in de Pro League om 15.00 uur tegen India. Ook die wedstrijd is rechtstreeks te zien via onze kanalen. Alle duels die we uitzenden zijn voorzien van Nederlands commentaar. Wil je meer praktische informatie weten over bijvoorbeeld de bereikbaarheid per openbaar vervoer of de parkeermogelijkheden? Check dan dit bericht op de bondssite.

Het live-programma van hockey.nl

Tijd Wedstrijd
10.00 uur Finale JO16 Den Bosch-Pinoké 5-5* (*Pinoké wint na shoot-outs)
11.10 uur Finale MO16: Hurley-HDM 3-3* (*HDM wint na shoot-outs)
12.20 uur Prijsuitreiking Jeugd O16
12.40 uur Finale JO18: Victoria-Schaerweijde
13.50 uur Finale MO18: Rotterdam-Kampong
15.00 uur Prijsuitreiking Jeugd O18
15.00 uur Pro League Dames Nederland – India
15.20 uur Finale  Hoofdklasse Heren: Voordaan-Rotterdam
16.30 uur Finale Hoofdklasse Dames: HDM-SCHC
17.40 uur Prijsuitreiking Hoofdklasse

 

 


Wat vind jij? Praat mee...