Bevlogen H-Hockeyer Patrick ‘De Tank’ geniet van de snelheid

De wedstrijdstoelen van de H-Hockeyers in Nederland staan door corona stil. Zo kon in september hun competitie niet van start gaan en zal in december een beslissing genomen worden hoe de rest van het seizoen eruit gaat zien. Een bittere pil voor de vele bevlogen spelers en speelsters die het H-Hockey in ons land rijk is. Een van die gepassioneerde spelers is Patrick van den Boogaard, speler van CHT Tilburg.

Voor sporter pur sang Patrick was de kennismaking met H-Hockey een echte life-changer. Om erachter te komen hoe belangrijk H-Hockey voor hem is, hoe hij zijn sport beleefd en om een goed inkijkje in de wereld van het H-Hockey te krijgen volgden we Patrick afgelopen seizoen tijdens een wedstrijddag op de voet.

Start de video en maak kennis met H-Hockey en de bevlogenheid van Patrick van den Boogaart!

ParaHockey voor iedereen!

H-hockey is rolstoelhockey in handbewogen rolstoelen. Aan H-hockey kan iedereen deelnemen, zowel mensen mét als mensen zónder handicap. Een uitstekende gelegenheid voor sportieve integratie dus. Alle informatie over de H-hockey competitie vind je onder Competitie aanbod Parahockey.


2 Reacties

  1. mennoboermans

    Mooi patrick!!

  2. unplugged

    Fijn dat er even aandacht aan het H - Hockey wordt besteed . Ik ben zelf een keer naar een training wezen kijken en de Hockeyers/sters hebben er erg veel plezier in , jammer voor hen dat de competitie momenteel stil ligt . Verder verdienen ook deze mensen onze aandacht .


Wat vind jij? Praat mee...