Tieme Zegelink winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2020

De winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2020 is bekend. Tieme Zegelink is bij de noodzakelijke loting als winnaar uit de bus gekomen. Hij is een van de zes deelnemers die alle 25 vragen uit de Nieuwquiz goed heeft beantwoord. Hij ontvangt een gesigneerd shirt van zijn of haar favoriete speler van het Nederlands elftal.

Aan de hockey.nl Nieuwsquiz, die voor de vierde keer werd gehouden, deden een paar honderd deelnemers mee. De vijf anderen die alle vragen goed hebben beantwoord, zijn Adrie van de Parel, Edith Bròker, Tijmen Lanni, Wietse Rommens en Marlies van der Pas. 

Goede antwoorden

Wij danken alle deelnemers voor het meedoen. Vanzelfsprekend zijn we nog de goede antwoorden verschuldigd. Die vind je hieronder. (Als ze niet zichtbaar worden, ga dan naar de mobiele site om de antwoorden te kunnen zien.) Houd hockey.nl dit jaar weer goed in de gaten, want aan het einde van dit jaar volgt natuurlijk de hockey.nl Nieuwsquiz 2021.

Let op: als je in de hockey.nl app zit en de quiz hierboven verschijnt niet, ga dan naar deze link.

De foto’s in de quiz zijn gemaakt door Koen Suyk, Willem Vernes en Rodrigo Jaramillo.


5 Reacties

 1. tiemezegelink

  Kan ik een bevestiging krijgen dat de antwoorden zijn binnengekomen?

 2. adrievandeparel

  Elk jaar weer leuk ! Weet er veel, toch enkele op moeten zoeken. Diegene die alle antwoorden goed heeft zonder te raadplegen is een super-insider. De vraag over de Belgische competitie was voor mij de lastigste, toch heb ik deze ook goed. Ben benieuwd.

 3. adrievandeparel

  Ik kreeg bevestiging van de inzending.

 4. Redactie hockey.nl

  @tiemezegelink Ze zijn binnengekomen. Dank voor het meedoen :-)

 5. tiemezegelink

  Heel tof! Dankjewel!🎉🎉


Wat vind jij? Praat mee...