Doe mee: wat vind jij van hockey in Nederland?

De KNHB is benieuwd hoe de hockeysport in Nederland nóg leuker en beter kan. Daarom is de bond benieuwd naar jouw mening: welk cijfer geef jij hockey? Hoeveel plezier heb jij rondom hockey? En, in hoeverre kun jij hockey combineren met je andere bezigheden buiten hockey om zoals school en werk?

Met het antwoord op deze en andere vragen wil de KNHB een beeld krijgen waar het als bond staat en waar de KNHB nog stappen kan zetten om de sport zoals gezegd nog leuker en beter te maken.

Kans op kaarten Pro League

Dus daarom schakelt de KNHB jouw hulp in! De verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd en het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. Daarnaast maak je kans op het winnen van twee kaarten voor een poulewedstrijd van de Pro League naar keuze op een van de Nederlandse locaties! De KNHB verloot twee keer twee kaarten onder alle respondenten van dit onderzoek.

We realiseren ons dat een aantal vragen uit deze enquête deels vergelijkbaar zijn met de recente enquêtes naar aanleiding van het Seniorenonderzoek en het onderzoek naar de behoeften van de A-, B,- en C-jeugd van de KNHB. Het grootste deel is echter nieuwe informatie dus je helpt ons enorm met jouw input!

Ga naar enquête Wat vind jij van hockey?


9 Reacties

 1. Esther BoschvanRoozendaal

  Ik vind deze enquête te persoonlijk is en weinig te maken heeft wat wij van het hedendaagse hockey vinden . Daarnaast heb je het Tophockey , Seniorenhockey en het Jeugdhockey , ouders en hockeysupporters , voor ons 3 en 2 verschillende categoriën . Het hockey in het algemeen is bedroevend om naar te kijken en dat komt vooral omdat er m.i. centraal tactisch geen onderricht wordt gegeven , wij kennen alleen Sport Coach Excel van Mark Kaptein (ex. HGC) die coach cursussen geeft . Trainen kunnen de meeste wel , dat kun je leren , maar van coachen snappen de meeste niets . De enige die wij kennen op nivo en die echt ideeën heeft was Sjoerd Marijnen , maar die werd door de KNHB weggestuurd , eeuwig zonde . Qua keepers kunnen talenten gelukkig terecht bij Simon Zijp ook weer ex. HGC , die man geeft echt geweldige trainingen . Er is dus veel te doen wil het pijl in het algemeen omhoog gaan , maar we zijn niet optimistisch . Verder bevelen we Minke Booij aan bij de KNHB , mijn man heeft haar een keer gesproken en was erg onder de indruk van haar en zoiets had ik nog nooit eerder van hem gehoord .

 2. jappiekrekel

  Heerlijk hoe jullie dat saampjes zo gezellig beleven. Wonderlijk ook wel, dat jullie het zo leuk vinden om naar 'bedroevend hockey' te kijken, maar wel verhelderend dat jullie zo'n goed en positief oordeel hebben over alle coaches. Echt joepie hoor dus blijf vooral saampjes en vooral niet te optimistisch worden.. En zo fijn dat je man ook een keer met Minke Booij heeft gesproken. Kan me voorstel dat het een hoogte punt in het leven is.. Was dat 5 minuten voor zij moest spelen?

 3. haags-hopje

  Esther, Ik kan ook bijna niet wachten tot jouw man zélf zijn licht laat schijnen over de belangrijke zaken rondom de hockeyvelden. Dan kunnen jullie misschien ook de enquête laten aanpassen naar jullie wensen. En neem aan dat de KNHB direct Minke Booij gaat bellen. Het komt dus allemaal goed!

 4. mickh

  `Verder bevelen we Minke Booij aan bij de KNHB , mijn man heeft haar een keer gesproken en was erg onder de indruk van haar en zoiets had ik nog nooit eerder van hem gehoord`. Aldus Esther BvR, auteur van de bestseller `Mijn man, mijn god en held`.

 5. Esther BoschvanRoozendaal

  Ja , hij heeft meer meegemaakt dan de meeste mensen langs de velden : van Johan Cruijff tot Floris Jan Bovenlander . En je mag net zoveel onzin uitkramen als je wilt maar inhoudelijk zeggen jullie niets over deze onzinnige poll !

  1. jappiekrekel

   Ow wat fijn!!! Echt? Ook die jemig wat gaaaaf!

 6. Esther BoschvanRoozendaal

  Jaloers ? Het zal je leeftijd wel zijn , en nu iets zinnigs over deze poll !

  1. jappiekrekel

   Over de poll is helemaal niets zinnigs te melden. Het is een uiting van inhoudsloos content produceren

 7. mickh

  Oh, heer Bosch van R. heeft een paar keer in een stadion gezeten en wat sporters `live` mogen aanschouwen, wellicht ook nog een handtekening kunnen bemachtigen? Tis me allemaal wat daar bij die familie.


Wat vind jij? Praat mee...