Laatste kans: geef je mening over hockey.nl

Dit is de laatste kans om je mening te geven over hockey.nl. Als trouwe volger zijn wij benieuwd wat jij van hockey.nl vindt. Hoe volg je ons, wat gebruik je, wat bekijk je en wat lees je? Via de mail en reacties krijgen we al geregeld feedback, maar nu houden we ook een echt onderzoek.

We hopen dat je de moeite wilt nemen om dit onderzoek in te vullen. Je krijgt ook uitgebreid de gelegenheid om aan te geven wat jij mist op hockey.nl. Dit is de kans om je mening te geven en jouw ideeën met ons te delen. Natuurlijk gebruiken we jouw suggesties om hockey.nl (nog) beter te maken. Deelname aan de enquête is, in verband met privacy-wetgeving, vanaf 18 jaar. Ben je jonger en wil je toch je mening kwijt, mail naar redactie@hockey.nl of stuur een app naar 06 57862503.

 

 


20 Reacties

 1. EefjeDohmen

  Kan er geen aparte rubriek gemaakt worden voor het G-hockey? Ik wil best wel energie erin steken, om dat voor elkaar te krijgen.

  1. Eelko Wester

   Hoi Eefje, dank voor je reactie. Wil je jouw suggestie in het onderzoek aangeven? Bedankt.

 2. vostammer

  Een prima hockeysite gericht op de beste competitie van de wereld. Veel vers nieuws. Er zitten zelfs wat langere verhalen tussen die meer zijn dan obligate soundbites, en héél soms een tikje kritisch (alhoewel het hockeywereldje daar al snel te klein voor is). Het youtubestation is zelfs nog beter met de samenvattingen van de Hoofdklasse. Complimenten! Wat er beter kan? Ik mis eeuwige Hoofdklasse statistieken. Wie heeft de meeste wedstrijden gespeeld? Welke club meeste punten ooit, welke speler meeste doelpunten, etc. Op het youtubestation kunnen de samenvattingen iets langer, meer close ups en zéker een competitiestand aan het einde van de video. Verder moet er een wekelijkse babbelshow van een uur komen na elke Hoofdklasseronde met een anker , een eigenwijze hockeyer (J Brinkman?) en een wisselende gast die wél dingen durft te vertellen. Kan gewoon op youtube.

 3. rancoburgzorg

  Begonnen met dat "onderzoek", maar vlot weer halfweg afgehaakt omdat er alleen persoonlijke vragen worden gesteld, de antwoorden niet uitsluitend of logisch zijn, mijn Belgische vrienden en vriendinnen (daar schijnen hockeyers ook Nederlands te spreken) kennelijk niet mee mogen doen en die zogenaamde "input" van je eigen mening niet meer is dan een hang-up van de zoveelste nutteloze database van een klusbureautje. Bah! Mijn mening blijf ik hier wel geven, onder de artikelen. Heeft de rest van de lezers er misschien ook nog iets aan.

 4. lisalambooij

  Klopt het dat je pas vanaf een bepaalde leeftijd mee mag doen? Ik ben zeventien en als ik dat invoer krijg ik te zien “je valt niet onder de doelgroep”. Lijkt me raar, omdat er een heleboel hockeyers van mijn leeftijd input kunnen geven...

  1. lotte

   Je moet dus blijkbaar 18 zijn vanwege de privacy, heb hetzelfde probleem. Je kunt wel mailen als je een goede suggestie hebt, staat hierboven

 5. robvisser

  Naar mijn mening niks mis met het onderzoek en met de vragen die worden gesteld. En het lijkt erop dat er meer aandacht gaat komen voor live hockey (beelden) op de website, een goede ontwikkeling.

 6. sachab

  Wat een slecht onderzoek!! En hoezo willen ze zoveel van mijn persoonlijke situatie weten?? Ging toch om de site?

 7. francakh

  Ik kom niet eens door de enquete heen. Ik heb meer dan 20 jaar zelf gehockeyed, in Nederland en buitenland. Woon nu in het buitenland, coach meerdere malen per week, 2 dochters die hockeyen maar ik kan de verplichte club niet invullen want alleen maar Nederland. Tja ...

  1. gjstoo

   Je kunt kiezen voor 'geen van deze' ik woon ook in het buitenland en heb hem in kunnen vullen

 8. robboomsma

  Net ingevuld, kreeg amper persoonlijke vragen.....

 9. willemijnvandermarel

  Dit is een top app! Zou het te gek vinden als de samenvattingen langer kunnen worden gemaakt!😃

 10. tpeeters

  Ik kan nooit vinden waar ik hockeyer/hockeyster van de week kan invullen

  1. sbl

   Instagram. In het verhaal.

 11. Runa Honig

  Ik heb aangegeven behoefte te hebben aan een forum waarop discussie over thema’s of actuele onderwerpen kan plaatsvinden bv ahv stellingen.

  1. vostammer

   Een forum zou idd een goed idee zijn. Het zou echter behoorlijk los moeten staan van deze site omdat de zaken op een forum nog wel eens uit de hand lopen. Er is al wel een Engelstalig hockeyforum , maar daar vind je hooguit een verdwaalde Nederlandstalige als Ernst Baart. Dat werkt kennelijk toch niet goed in ons taalgebied.

 12. hickey-family

  Fucking klote meldingen van wijzigingen van tijden op rare tijden waardoor mensen wakker worden en 2x alle uitslagen zijn bekend gedoe - juiste onzet van alle qeddstrijden, berichtgeving over silver en goldcup tijdig en kan nog wel hopie Meer bedenken

 13. anonie

  2 seizoenen geleden waren er korte verslagen van elke wedstrijd in de overgangsklasse, is het een mogelijkheid dit weer te doen, maar dan bij de promotieklasse?

 14. EefjeDohmen

  Eelko Wester, gisteren wou ik de enquete invullen, maar ik kreeg de volgende tekst: ik val niet onder de doelgroep. Nu, net, heb ik het opnieuw geprobeerd, en het lukte nu wel. Dus nu heb ik die suggestie ook in het onderzoek gezet.

 15. gregor

  Meer aandacht.coor de clubs. Er is heel veel aandacht voor top teams, landelijk. Relatief weinig aandacht voor de breedte sport die hockey is. Ver uit de meeste hockeyers spelen gewoon bij een club. Extra aandacht voor nieuws rondom deze teams evt per regio zou de app echt interessant maken.


Wat vind jij? Praat mee...