Gezocht: memorabele verhalen van de velden

In ons koude kikkerlandje hebben we ruim 860 hockeyvelden verspreid over 319 clubs. Je kunt je voorstellen dat er in de weekends op die ‘moderne knollenvelden’ van alles gebeurt. Voor, tijdens en na de wedstrijden ontstaan – geregisseerd of spontaan – uiteenlopende verhalen, die het waard zijn om te delen met de rest van hockeyend Nederland.

Kan het niet zomaar gebeuren dat jij met jouw team hilarische of legendarische momenten meemaakt dit hockeyseizoen? Het zou zonde zijn als die momenten in het drainagesysteem van het kunstgrasveld of het afvoerputje van de bar zouden verdwijnen.

Oproep

Daarom deze oproep aan jou: sta jij in het weekend op het veld als Benjamin, Mini, B4-speler, H2-aanvoerder, rechtsachter van Veterinnen C of als trouwe fan… schroom niet om met je mobiel een foto te maken van het veld, met daarop de hoofdrolspelers van jouw korte of langere anekdote van een misschien wel unieke gebeurtenis.

Stuur jouw verhaal met foto of video naar redactie@hockey.nl en wie weet verschijnt het in onze rubriek ’t Veld Vertelt’. Hockey.nl maakt wekelijks ruimte voor een of meer bijzondere verhalen van de velden.


Wat vind jij? Praat mee...