Teamleden gezocht: HIC D3, Quickstick H1 en Phoenix D3

De maand juni is een maand waar veel ploegen op zoek zijn naar nieuwe aanwas. Die ene spits met het neusje voor de goal, die betrouwbare middenvelder of lenige sluitpost. Hockey.nl helpt jullie met de zoektocht naar nieuwe teamgenoten.

Is jouw ploeg ook zoekende? Mail dan jullie (enthousiaste) motivatie naar redactie@hockey.nl (voorwaarden staan onderaan dit artikel) en wie weet verschijnen jullie in ons volgende overzicht.

HIC Dames 3

Wie helpt de dames van HIC D3 uit de brand? De ploeg uit Amstelveen is op zoek naar nieuw talent. Het team komt uit in de Reserve Hoofdklasse en traint een keer in de week. Onder begeleiding van – als we de dames zelf moeten geloven – een bevlogen trainer. Als straks alles weer mogelijk is, schijnt HIC D3 ook goed voor de dag te komen in de derde helft.

Alle leeftijden en posities zijn gewenst. Voor studenten heeft de vereniging zelfs een contributie-deal. Interesse? Mail dan naar Charlot Bech.

Quickstick Heren 1

De oproep van de mannen uit Friesland was origineel. Zij bieden je namelijk het volgende aan: in je zoektocht naar een nieuwe ploeg, heb je vaak twee keuzes. Een team dat gaat voor de hoogste klassering of een team dat hockeyt om de gezelligheid. Bij de mannen van Quickstick kan dat allebei.

De ploeg vergelijkt zichzelf met een baco (Bacardi cola). Een colaatje is volgens de mannen niet zo interessant, net als Bacardi zelf. Kortom: je hebt een compromis nodig. En die bieden de mannen van Quickstick jou.

De ploeg is op zoek naar spelers tussen de 18 en 25 jaar. Mailen kan naar dit mailadres, maar je kunt ook @quicksticka1 een DM sturen.

 

Phoenix Dames 2

Ben jij een keeper die nog op zoek is naar een team? Mooi. Dan is Phoenix D2 misschien wel iets voor jou. Het team uit Zeist komt uit in de Reserve Eerste Klasse, waarin fanatiek maar ook gezellig gehockeyd wordt. De ploeg is gebrand komend seizoen mee te strijden om het kampioenschap. Omdat het kan, maar ook omdat ze goed zijn in feestjes.

De gemiddelde leeftijd van de selectie is 25 jaar en zijn bijna allemaal woonachtig in Utrecht en omgeving. Heb je interesse? Dan mag je een berichtje sturen naar Fleur.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in deze rubriek, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Deelname is alleen voor seniorenteams.
  • Je vacature moet ook worden geplaatst in de vacaturebank.
  • Je oproep moet origineel zijn.
  • Er moet een contactpersoon zijn, waar potentiĆ«le nieuwe leden zich kunnen melden. De redactie van hockey.nl stuurt geen gegevens van kandidaten door.

Wat vind jij? Praat mee...