Hockeyclinic in het Vondelpark tijdens Sport10daagse Radio 1

Radio 1 organiseert in aanloop naar de Olympische Spelen een Sport10daagse in het Vondelpark, waarbij ook hockey aan bod komt. Sylvia Karres geeft dinsdag 2 augustus van 13.00 tot 15.00 een gratis hockeyclinic in het Amsterdamse park, terwijl Radio 1 vanuit Vondel CS in de uitzending aandacht heeft voor de hockeysport.

Tijdens de Sport10daagse staat elke dag een olympische sport centraal. Suzanne Bosman presenteert het radioprogramma vanuit Vondel CS, met topsporters en bekende gasten uit de actualiteit. Ook is er live muziek en verzorgt Mart Smeets een dagelijkse column.

Gratis clinics

Naast luisteren is er ook elke dag de mogelijkheid om mee te doen met een gratis clinic van de desbetreffende olympische sport. Je kunt bijvoorbeeld kanoën in de Vondelvijver onder leiding van Maarten Hermans en hordelopen met Nederlands kampioen Koen Smet.

Hockey

Op 2 augustus staat de uitzending en de Vondelpark-clinic in het teken van hockey. Oud-international Sylvia Karres neemt de (gratis) clinic voor haar rekening. Je kunt je daar hier voor inschrijven.

Lees ook

 


Wat vind jij? Praat mee...