Hockeystick mee op vakantie (6): Drenthe, Doorn en Vollenhove

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie in Nederland! Hier volgt onze zesde compilatie. Ben jij ook een hockeygek die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar wees snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 31 augustus sturen naar redactie@hockey.nl.

Lucas in Drenthe

Op de camping in Echten in de provincie Drenthe, is Lucas te vinden. Met zijn gloednieuwe stick speelt hij elke dag op het grasveld van de camping. Eerst stond hij nog in zijn eentje met zijn stick en bal, maar inmiddels zijn ook zijn broertje Quinn, zijn vader en zijn vriendjes van de camping aangesloten. Lekker bezig Lucas!

Hockeystick mee op vakantie in Nederland.

Hockeyende hond in Vollenhove

Lynn de Groot stond op de camping Akkertien in Vollenhove. Haar hockeystick en bal zijn niet alleen bij haarzelf populair, maar ook haar hond vindt het maar wat interessant. Hockey ze, Lowie en Lynn!

Hockeystick mee op vakantie in Nederland.

Max bij het IJsselmeer

Misschien lijkt de foto van Max niet zo bijzonder, maar dat is ‘ie wel. In Medemblik houdt hij de bal namelijk niet hoog met zijn eigen stick, maar met die van zijn kleine zusje. Dat valt niet mee. Knap hoor Max!

Hockeystick mee op vakantie in Nederland.

Philip in het bos

Philip is ook op vakantie in Nederland. In de Kaapse bossen in Doorn is hij met zijn hockeystick te vinden. Zoals je kunt zien is de jonge Philip druk bezig met het oefenen van zijn slag. Succes!

Hockeystick mee op vakantie in Nederland.


Wat vind jij? Praat mee...