Hockeystick mee op vakantie (deel 2): van Poppi tot Central Park

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Daarom hieronder de tweede compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op.  Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Je kunt jouw foto’s en video’s tot 1 september sturen naar redactie@hockey.nl.

Soleil op de stick

Kijk, dat is nog eens origineel. Frederik Wegener uit Sleeswijk houdt geen bal maar de zon op zijn stick. Dat vergt niet alleen skills van Frederik maar ook van de fotograaf die precies op het goede moment de foto moet nemen. Plaats van handeling is Plage d’Arcachon in Frankrijk. Très bien van deze speler van HCKZ JD2. Meer foto’s van Frederik zien, volg hem dan op @kaazetfred.

Waterveld in Toscane

In Nederland ligt bijna in elke stad wel een waterveld, maar als je naar Italië op vakantie gaat, is dat goed zoeken. Ilja Westenberg heeft het probleem heel praktisch opgelost: lekker ballen aan de rand van het zwembad. Molto buono! Als je vervolgens bezweet bent, kun je een fijne duik nemen. Is er eigenlijk een hockeyclub in Nederland met een zwembad?

New York

If I can make it there. I’ll make it anywhere, moet Jolijn Pouw hebben gedacht toen ze op vakantie ging naar New York. Met op de achtergrond de wolkenkrabbers toont ze in Central Park haar hockeyvaardigheden. De New Yorkers zullen raar opgekeken hebben. Zij slaan in het indrukwekkende park alleen (honk)ballen weg.

Wow-factor in Poppi

Wat een gave plaat van Sep Buursema (13). Hij toont niet alleen zijn hockey-, maar ook zijn atletische skills bij het zwembad in Poppi, gelegen in het Italiaanse Toscane. Wij geven voor de sprong 10 punten, omdat Sep de wow-factor heeft. Grande!

Bloemendaal aan Zee

Voor mooie foto’s op vakantie hoef je natuurlijk niet naar het buitenland, die kun je ook in eigen land maken. Dat bewijst Wende Witte die op vakantie is in Bloemendaal en daar deze bijzondere foto maakte.

Egmond aan Zee

Behalve op Bloemendaal aan Zee kun je ook prima hockeyen op Egmond aan Zee. De trucs van Diewertje Laurant zien er goed uit. Wel jammer dat ze zo weinig publiek heeft. Iemand die niet alleen rondje om de wereld kan, maar ook een rondje om het hart, verdient immers een groot applaus. Bij deze van ons.

Saarschleife

Zijn hockeycarrière bij Leonidas moet nog beginnen, maar toen Carel Latour (3 jaar) werd gevraagd welk speelgoed mee op vakantie moest, wist hij dat meteen: na zijn auto’s werden direct de hockeystick, hockeybal en mama’s stick meegenomen. Samen spelen op de camping. Maar ook bij een flinke wandeltocht over het boomtoppenwandelpad met uitzicht op de Saarschleife in het Duitse Mettlach moest de stick mee. Die Carel komt er wel.

Carel Latour.

Denemarken

Je kunt in Denemarken natuurlijk naar Legoland, maar zeker zo leuk is hockeyen op het strand. Dat laat Ties van Tilburg (10 jaar) hier zien. Na een dag in de auto moet hij even hoog houden met bal en stick. Lekker bezig Ties.

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet.


Wat vind jij? Praat mee...