Hockeystick mee op vakantie (deel 3): Van Bali tot Bordeaux

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Hier volgt alweer onze derde compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op.  Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Je kunt jouw foto’s en video’s tot 1 september sturen naar redactie@hockey.nl.

Suppen met stick

Roméo Rijpkema heeft flink aan zijn balans kunnen werken op vakantie. In het Spaanse Costa Dorada was hij niet van zijn surfplank af te slaan. Muy bien Roméo! Stiekem zijn we ook benieuwd naar de foto’s waar het net op mis ging, evenals de daarop volgende zoektocht naar de bal..

De jungle in Bali

Hugo van der Schoor besloot om – net als iedere vakantie bij de Van der Schoors – ook naar Bali, gewoon zijn stick mee te nemen. Het zal voor wat ongemakken hebben gezorgd op het vliegveld, maar deze foto is het zeker waard. Hugo heeft aan zijn hooghoudskills gewerkt in de jungle, met op de achtergrond de vulkanen van Oost-Java. Laat ze bij terugkomst in Bloemendaal maar zien wat je kan, Hugo!

Bergbeklimmen in Bordeaux

Als er iemand afgetraind zal verschijnen bij hockeyclub Barendrecht, dan is het wel deze Luna van der Lans. De enthousiasteling uit Rhoon dribbelde in Bordeaux op en neer een steile berg. Op de foto is Luna zojuist weer begonnen aan haar klim van 11%. Wij weten het zeker, met Luna en haar teamgenoten komt het zeker goed.

Pokémon in St. Cast le Guildo

Thierry van der Weijden was in Frankrijk hard op zoek naar wat sparrringpartners. Weinig Franse tegenstanders te vinden in St. Cast le Guildo, dus besloot Thierry tijdens het hooghouden, ook maar Pokémon Go te spelen. Pikachu is al in het bezit van de speler van Phoenix jongens C1. Wat hij nog meer heeft gevangen, weten we niet..

De rotsen van Fontainebleau

En ook de familie Gefferie koos dit jaar voor een vakantie in Frankrijk. De dertienjarige Mya vond dat natuurlijk best, zolang haar hockeystick maar weer mee mocht. Een prima plek om hoog te houden, bedacht de tiener zich geen moment, en klom bovenop de rotsen in de bossen van Fontainebleau. Kijk je wel uit Mya? Abcoude meisjes C2 heeft je nog wel nodig!

Camping in Sint Anthonis

Natuurlijk kan je ook genieten van een vakantie in eigen land. Dat laten Bram en Anne Macco hier zien. De broer en zus namen op de camping in Sint Anthonis hun hockeystick mee en hebben samen aan hun passingtechniek gewerkt. Ook hebben Bram en Anne hun vader af en toe flink uitgespeeld. Lekker bezig Macco’s!

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet.


Wat vind jij? Praat mee...