Hockeystick mee op vakantie (deel 4): Van Markelo tot Zwitserland

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Hier volgt alweer onze vierde compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Je kunt jouw foto’s en video’s tot 1 september sturen naar redactie@hockey.nl.

De camping in Markelo

De vierde editie van ‘Hockeystick mee op vakantie’, is een editie vol met video’s. Luna Pit besloot aan haar skills te werken op de camping in Markelo. De filmer vraagt zich in het begin nog af: ‘Hoe snel een bal op de grond kan vallen’, maar daar wil Luna niks van weten. Ze vermaakt haar publiek met haar hooghoudskills. Luna zal camping De Poppe goed vermaakt hebben.

Hooghouden onder de waterval

En van Markelo gaan we direct door naar Noorwegen. Daar is Mio van Leenen met haar hockeystick te vinden. Zij besloot ook haar hooghoudskills vast te leggen, maar op een wel hele bijzondere locatie. Namelijk bij de zesde hoogste waterval van de wereld. De Vinnufossen waterval, voor de kenners onder ons.

Balans in het Idromeer

Sanna Deleij heeft flink aan haar balans gewerkt in Italië. Ze was niet uit het Italiaanse Idromeer te slaan deze vakantie. Ze heeft vaak geoefend aangezien ze aardig bruin geworden lijkt op haar surfplank. Sanna is klaar voor haar nieuwe seizoen bij Haarlem C1.

Van Maastricht naar Loretello

Voor Stefan Maas is zijn vakantie vandaag helaas afgelopen, maar gelukkig hebben we de beelden nog. De Maastrichtenaar was de afgelopen weken net als vele andere hockeyers, in Italië te vinden. Deze video komt uit het kleine dorpje Loretello. Aan de video te zien heb je genoten van je vakantie. Succes op school, Stefan!

Diego in de Zwitserse bergen

Diego van der Meer heeft samen met zijn vader flink geoefend in de Zwitserse bergen. De tienjarige speler van Hattem jongens D1 nam zijn stick mee naar Villars-sur-Ollon en heeft zich daar goed vermaakt. Let je wel op, tussen al die bergen, Diego?

Zwitserland deel 2

Elle Raven besloot haar eigen video maar gewoon te maken. Dat bespaarde ons weer werk, bedankt Elle! Volgen jullie haar dan ook maar meteen even op Instagram: @elle_hockey. Ook Elle vierde vakantie in Zwitserland en laat al hockeyend alle mooie plekken voorbij komen. Knap gedaan hoor, Elle!

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet.


Wat vind jij? Praat mee...