Hockeystick mee op vakantie (deel 5): Noorwegen, Zweden en Zeeland

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Hier volgt alweer onze vijfde compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar ben snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 1 september sturen naar redactie@hockey.nl.

Rondreis door Zweden

Mylou Koggel zag een roadtrip door het mooie Zweden wel zitten, als ze tenminste haar hockeystick en bal overal mee naar toe mocht nemen. Door weer en wind – in Zweden viel tijdens Mylou’s vakantie behoorlijk wat regen – was ze te vinden met haar hockeystick. En telkens wanneer ze naar een volgende locatie vertrok kwam haar vraag: ‘Is daar wel een mooie plaats om te hockeyen?’ Inderdaad, een echte hockeygek.

Hockeystick mee op vakantie: Mylou Koggel

Innsbruck, Serfaus en Ehrwald

Ook Frederique Grimbergen nam haar stick mee op vakantie. De familie Grimbergen trok naar Oostenrijk. Drie hele weken was Frederique met haar bal en stick in de weer. Van Innsbruck, via Serfaus tot Ehrwald. Iedere dag heeft Frederique aan haar hooghoudskills gewerkt, op al die verschillende locaties. Zelf maakte ze er deze toffe video van!

Zusjes in Zeeland

Zussen Lani en Kyara Lucker zijn samen op vakantie in Zeeland. We hebben ons laten vertellen dat Lani (de jongste van het tweetal) groot fan is van Maria Verschoor. Ze hoopt natuurlijk net zo goed te worden. Ook Kyara heeft op vakantie in Kats de hockeysmaak te pakken gekregen. Misschien krijgt hockeyclub Amersfoort er wel een extra lid bij. Hockey ze, dames!

Lani en Kyara met hockeystick op vakantie

Sidney in Noorwegen

En daar is de eerste man, eh jongen, in dit gezelschap. Om precies te zijn Sidney van Eerde. De topper van HGC F3 nam niet alleen zijn stick mee naar Noorwegen, maar ook zijn shirt. Alles voor het perfecte plaatje. Dit plaatje is geschoten in Nesbyen, waar familie van Sidney woont. Hoe internationaal kan je het hebben, met familie in het buitenland, zelf vernoemd naar een wereldstad en zelfs een stick vol vlaggen.

Hockeystick mee op vakantie: Sidney van Eerde

‘Nederland is ook heel mooi!’

Daar hebben we de elfjarige Jurre Damen. Ook hij is net als de zusjes van hierboven, in Zeeland. Geen tropisch eiland voor de familie Damen, maar ze zeggen het zelf: ‘Nederland is ook heel mooi!’ Op het strand werkt Jurre aan zijn hockeytrucjes, zodat hij komend seizoen flink indruk kan gaan maken op zijn teamgenoten. Dat moet lukken, als je dit filmpje ziet!

Afkoelen in Alicante

Thom sluit de vijfde editie van ‘hockeystick mee op vakantie’ af. Daarvoor trok hij naar Alicante. Precies in de periode dat het in Spanje wel heel heet was. In een broeierige veertig graden heeft Thom de manier gevonden om en te kunnen hockeyen, en af te kunnen koelen. Namelijk, die twee dingen combineren. Fijne vakantie Thom!

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet.


Wat vind jij? Praat mee...