Hockeystick mee op vakantie (deel 6): Van Afrika tot Almere

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Hier volgt alweer onze zesde compilatie. Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie? Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op. Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar ben snel! Je kunt jouw foto’s en video’s tot 1 september sturen naar redactie@hockey.nl.

Africa Cup

Anna Sophie Wüst was deze zomer op vakantie in Zuid-Afrika. Benieuwd als ze was, wilde ze weten hoe ze daar ‘hokkie’ spelen. De geluksvogel van Pinoké MD1 viel met haar neus in de boter. Tijdens haar bezoek werd de Africa Cup gespeeld. Zuid-Afrika tegen Zimbabwe en Anna Sophie was er bij. En natuurlijk hadden de mannen daarna wel tijd voor een foto met haar.

Jasmijn in Almere

Hier hebben we Jasmijn, zij is op vakantie in Almere. Hoewel deze dame pas twee jaar is, weet ze al goed hoe ze een hockeystick vast moet houden. Dat heeft ze allemaal van opa geleerd. Opa gaf haar de stick, en sindsdien neemt Jasmijn ‘m overal mee naar toe. Jij wordt een grote, Jasmijn!

Grote en kleine broer in Spanje

Teleurgesteld keek Dante Rijpkema een aantal weken geleden op de site van hockey.nl. Daar pronkte namelijk zijn grote broer, die zijn stick mee had genomen op vakantie. Maar dat had Dante toch ook gedaan? Dus, hier sta je dan, Dante! Hij oefent zijn skills in zijn hangmat in Spanje. Een ding is zeker: Dante is klaar voor het nieuwe seizoen met JE8 van Nieuwegein!

Op de camping bij opa en oma

Hier hebben we Merle-Sophie Hans. Op de camping in Ootmarsum, een klein stadje in Twente. Merle-Sophie is daar op bezoek bij haar opa en oma. Haar hockeystick moest natuurlijk mee. Hoewel ze de wipwap niet helemaal gebruikt waar voor ‘ie is bedoeld, vinden wij het een toffe foto hoor, Merel-Sophie!

Elin in Noorwegen

Zes prachtplaatjes kregen we van Elin Hoogenboom toegestuurd. De tienjarige speelster van Hoeksche Waard MD1 kon waarschijnlijk geen keuze maken. Ze trok met haar gezin door Noorwegen en heeft met haar bal en stick de boel verkend. Elin hoopt later net zo goed te worden als Ireen van den Assem en waar ter wereld Oranje ook speelt, Elin zet haar wekker en moedigt de ploeg aan. Een echte fan dus!

Snorkelen in Kroatië

En Tabitha Droog is de laatste van deel zes van ‘Hockeystick mee op vakantie’. Tabitha hockeyt bij Almere, maar dit kiekje is genomen in Kroatië, in het Nationaal park Kamenjak (Pula), om precies te zijn. We hopen dat je de stick niet echt als snorkel gebruikt hebt, maar voor originaliteit krijg je van ons een dikke tien!

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet.


Wat vind jij? Praat mee...