Hockeystick mee op vakantie (deel 7): Batz sur Mer en Santander

Prachtige inzendingen hebben we weer binnengekregen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Hier volgt alweer onze zevende en tevens laatste compilatie. Alle inzendingen van afgelopen zomer maken kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Let op: foto’s en video’s kunnen niet meer opgestuurd worden. De winnaars worden morgen (dinsdag 3 september) bekend gemaakt.

Zonsondergang in Batz sur Mer

Hockeyen in de zonsondergang, dat levert natuurlijk prachtige beelden op. Dat snapte Mathijs Balk ook, dus hij greep snel naar zijn meegenomen bal en stick. In Batz sur Mer maakte de speler van Tilburg jongens A2 deze mooie video. Ziet er goed uit, Mathijs!

Rivier de Lot

Tijn Compeer was net als Mathijs ook in Frankrijk te vinden. Hij werkte daar aan zijn balans op rivier de Lot. In Zuid-Frankrijk was de speler van Fletiomare C1 maar wat vaak op zijn surfboard te vinden. Een ding is zeker: Tijn kan inmiddels hooghouden als de beste!

Hockeyclub Bra

Tiberius Wildeboer heeft een wel heel bijzonder verhaal. Hij gaat namelijk met zijn gezin op vakantie naar Italiƫ, om daar te trainen samen met Priyesh Bhana, een speler van het nationale team van Nieuw-Zeeland. Hij speelt bij hockeyclub Bra, de Italiaanse landskampioen. Door die extra training is AthenA jongens A1 verzekerd van een strafconerkanon, komend seizoen.

Broertjes Haakman

De broers Thijmen en Pepijn Haakman namen hun stick ook mee op vakantie. De Haakmannetjes waren te vinden in Portugal. In de Algarve oefende het tweetal allerlei skills op het dak en bij het zwembad. Zo hebben Thijmen en Pepijn de afgelopen zomer van verschillende hoogtes aan hun passing gewerkt. Dat moet goed komen, als ze weer terug zijn bij hdm jongens E2 en F1.

Lummelen in Santander

Ook de familie Meijers had de nodige hockeysticks meegenomen op vakantie naar Spanje. Niet iedereen kan even goed hockeyen, maar er werd met het grootste plezier gelummeld in Santander. Misschien is hockeyclub Maastricht na de vakantie wel een aantal Meijertjes rijker!


Wat vind jij? Praat mee...