Hockeystick mee op vakantie? Laat het zien en win!

Voor de hockeyfanaat is de zomerperiode zonder wedstrijden, toernooien of trainingen natuurlijk behoorlijk afzien. Maar de echte hockeygek neemt natuurlijk zijn stick gewoon mee op vakantie. Ben jij zo’n diehard? Laat het ons zien en maak kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Hockey jij deze zomer door de straten van Parijs, toon jij je skills op een camping op Terschelling, loop jij met je stick over de Chinese muur of chill jij met je stick op het strand van een tropisch eiland? Leg het vast en stuur het in!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel.

 • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
 • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
 • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

Uit alle inzendingen kiest de redactie van hockey.nl op 2 september twee winnaars. Wekelijks zal ook een update van al jullie foto’s op onze site verschijnen. Degene met de meest originele foto of video wint, dus laat je creativiteit de vrije loop en laat zien waar jij je stick mee naar toe hebt genomen!


5 Reacties

 1. RonaldUdo

  Leuk initiatief. Maar.... op 1 augustus vertrekt de 2e helft van Noord op vakantie. Het initiatief is nog mooier als alle regio's kunnen participeren.

 2. hansb

  Dan kiezen ze toch gewoon 2 winnaars voor iedere regio Gespreide vakanties zijn ook pas ingevoerd 🤣🤣🤣🤣

 3. circlestorm69

  1 augustus is wel erg vroeg. Dan is nog niet iedereen weg of op z’n bestemming aangekomen. Sticks gaan bij ons mee, al zullen we weinig vlakke stukken zien. Onze foto komt wat later denk ik 😉

 4. Jeroen Mansier

  Goede suggesties. Wij willen graag dat alle regio's evenveel kans hebben om te winnen. De sluitingsdatum van het insturen van foto's/video's hebben we verschoven naar 31 augustus. Op 1 september maken we dan de winnaars bekend. We kijken uit naar de leuke inzendingen en zullen deze tussentijds ook al met jullie delen. Fijne hockeyvakantie! :)

  1. conegut

   Lekker bezig Jeroen.


Wat vind jij? Praat mee...