Hockeystick mee op vakantie: Noorwegen, Italië en in de lucht

Jullie hebben weer toffe vakantiefoto’s en -filmpjes ingestuurd met jullie hockeystick! De ene inzending was nog gekker dan de ander, van hockeyen op zee tot tijdens het parachuteren de stick mee. Allemaal om kans te maken op een gesigneerde stick van international Xan de Waard. Wil jij meedoen? Stuur dan jouw tofste vakantiebeelden met hockeystick naar redactie@hockey.nl voor 31 augustus.

Job in de hoogte

Job van de Linde heeft tijdens zijn vakantie geparachuteerd en ook daar nam hij de stick met zich mee. Het was vast een onvergetelijke ervaring want het uitzicht ziet er fantastisch uit. Dit was vast ook het hoogtepunt van jouw vakantie. Knap gedaan Job!

Sep op de sup

Sep was op vakantie in Cupra Maritima (Italië) en wilde het liefst zoveel mogelijk hockeyen zodat hij klaar is voor het seizoen. Daarom nam hij zelfs in het water zijn stick mee. Al dribbelend en hooghoudend op zijn sup, is een frisse duik helemaal geen ramp. Lekker bezig Sep!

Hockeyen in Noorwegen

Jelle (8) was op vakantie in Noorwegen en zijn hockeystick moest mee! Zowel op de camping als tijdens de tussenstops werd regelmatig de hockeystick erbij gepakt. Ondanks het prachtige uitzicht in nationaal park Jottunheim heeft Jelle alleen oog voor de bal. Ziet er goed uit Jelle!

Bekijk ook:


Wat vind jij? Praat mee...