Hockeystick mee op vakantie: via Linz, naar Frankrijk en Italië

Er zijn een hoop toffe hockeyfoto’s en filmpjes binnen gekomen van hockeyliefhebbers op vakantie. Allemaal maken ze kans op een gesigneerde stick van een van de Oranje Dames. Wil jij ook kans maken op deze prijs, stuur dan voor 31 augustus jouw tofste vakantie foto’s en filmpjes met hockeystick naar ons toe

Kanoën op de Dordogne

De zussen Niene (13) en Josje Beuker (8) hebben hun hockeystick meegenomen naar Frankrijk om mee te kanoën op de Dordogne. Een sportieve dag, want ze legden bijna tien kilometer af. Lekker bezig Niene en Josje!

Trucjes op zee

Hidde Jansen Schuiling (8) nam zijn hockeystick mee naar Italië. De speler van Phoenix toonde zijn skills midden op de Middellandse Zee. Hooghouden op een sup board. Dat doen wij hem niet na. Maar eh Hidde.. Hoeveel ballen liggen er nu op de bodem van de oceaan?

Met stick en vork in Oostenrijk

Anne van der Meer (10) heeft in Oostenrijk verschillende hockeyclubs bezocht. Ze was al in Wenen, maar in Linz was het helemaal raak. Niet alleen hockeyen, maar ook met stick en vork een cordon blue eten. Met op gepaste afstand de bal van haar club. Smakelijk eten Anne!

Hockeyen bij de rivier

Maren Appelhof (7) neemt de hockeystick gaat altijd mee om trucjes mee te oefenen, dus ook op vakantie. Terwijl haar vader druk bezig was met het bouwen van een waterrad, sleutelde Maren verder aan haar skills. Het scheelde niet veel, of de bal verdween in de stroming. Knap werk, Maren!


Wat vind jij? Praat mee...