Inzendingen Hockeystick mee op vakantie!: Van Wadden tot Nepal

Vanuit Frankrijk, Italië, IJsland en zelfs vanaf de Mount Everest in Nepal kregen we in deze eerste weken van de vakantie al inzendingen binnen voor onze actie Hockeystick mee op vakantie! Ben jij ook een echte hockeygek, die zijn stick meeneemt op vakantie. Maak er dan een foto of video van en stuur deze naar ons op.  Dan maak je deze zomer zo maar kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Je kan tot 1 september insturen, maar omdat de foto’s zo leuk zijn hieronder alvast een mooie verzameling.

De Waddenzee

Wad gaaf! Vanaf de Waddenzee kregen we onderstaande foto’s toegestuurd van Anne-Marie Gunnink. Op momenten dat hun boot droog valt, haalt het voltallige gezin Gunnink hun sticks van boord voor een stevig potje ‘Wadhockey’. Aan de witte hockeybroek en de stadsnaam op boeg van de boot te zien, zijn dit echte Kampongers.

Nepal

Anne Floor Bleeker stuurde ons deze foto’s vanuit Lobuche in Nepal. Op de eerste foto is ze op een hoogte van 4,620 meter op weg naar het Everest Base Camp. Anne Floor heeft de hele trektocht, twee weken lang, boven de 4,000 meter met haar stick gelopen. Op de tweede foto toont ze haar hockeyskills voor het Tengboche Klooster op 3,860 meter. Onderweg naar de top kreeg ze veel aanmoedigingen, leuke en verbaasde reacties. Onder andere van de dames van de Spaanse hockeclub Terrassa. Hoe cool is dat?

Italië

Vanuit Italië kregen we deze foto ingestuurd van Tom Dozeman. Op je slippers even een hockeyballetje balanceren, in een zonnige Toscaanse vallei ter hoogte van Pentolina, met de geur van lavendel in je neus. Dat is toch heerlijk. Tom geniet er zichtbaar van! En terecht.

IJsland

De zussen Alexandra en Katerina Langedijk namen hun stick mee op reis door de Hooglanden van IJsland. Met het gekletter van een prachtige waterval op de achtergrond is Katrina koeltjes genoeg om er even een trick uit te gooien. Op de tweede foto laat Alexandra trots haar stick zien bij een nog veel grotere waterval. Een bijzonder soort waterveld dat we nog niet ieder zagen. Prachtig!

Frankrijk

Tjaco van der Ven was eind juni in het zonnige Châteauneuf-sur-Isère. In Frankrijk pakte hij iedere dag zijn hockeystick om lekker met zijn vader te gaan hockeyen. Zoals je ziet hield hij daar keurig zijn doel schoon. Inmiddels is Tjaco al lang en breed weer terug in Nederland, maar we begrepen dat hij met zijn vader ook hier iedere avond een balletje slaat. Lekker bezig!

Met hun inzendingen maken bovenstaande hockeyfanaten allemaal kans op een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Wil jij dat nou ook?

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video van jezelf met je hockeystick op je vakantie-adres.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Vermeld bij je inzending je volledige naam en de plek waar de foto is genomen.

We zien jullie inzendingen tegemoet!


2 Reacties

  1. Eelco Houwink

    Haha die oranje bal in Tibet. In het Boeddhisme kleur van de verlichting, de rijzende zon en het geestelijk en spiritueel ontwaken. Symbool voor het achterlaten van het normale wereldse leven (wat in dit geval mss. minder gelukt is...)

  2. phil-chapel

    Wat een pracht-initiatief !! En wat een prachtige foto’s! Haha werkt dit ook met terugwerkende kracht? Ik speel nu bij de Masters (zo heten de Vets in België) en als kid nam ik mijn hockeyspullen steevast mee op vakantie en soms naar de gekste bestemmingen :) Proficiat Hockey.nl !


Wat vind jij? Praat mee...