‘Hockeytrainers moeten langer bij een team blijven’

De redactie vroeg vorigeweek om jullie mening. De poll ‘Moeten hockeytrainers langer bij een team blijven?‘  zorgde voor veel reacties. Moeten clubs hun trainers langer de kans geven? Ruim 70 procent van de stemmers vond van wel. Er stemden in totaal 2707 mensen.
Stemmers lieten ook een reacties achter. ‘Bij een goede jeugdopleiding zit een trainer niet jarenlang op dezelfde lichting. Het moet variëren van jongens- naar meisjeslijn’, liet een van de deelnemers weten. Er is volgens de reacties wel een groot verschil tussen jeugd- en seniorenteams. ‘De grootste ontwikkeling is bij de senioren al geweest op het gebied van techniek en tactiek. Daarom is het goed als er in de jeugd regelmatig een nieuw gezicht voor de groep staat. Bij seniorenteams is het vooral belangrijk dat er een trainer of coach op de groep staat, die kan bouwen.’

Dit zijn de cijfers van de stemming:

Poll Hockey.nl app/website:

195 ingelogde stemmers vinden dat trainers langer bij een team moeten blijven

84 ingelogde stemmers vinden dat trainers niet langer bij een team moeten blijven

Poll Hockey.nl Instagram:

1671 stemmers vinden dat trainers langer bij een team moeten blijven

696 stemmers vinden dat trainers niet langer bij een team moeten blijven

Poll Hockey.nl Twitter:

56% van de stemmers vinden dat trainers langer bij een team moeten blijven

44% van de stemmers vinden dat trainers niet langer bij een team moeten blijven

Totaal poll:

2707 stemmers

1900 stemmers vinden dat trainers langer bij een team moeten blijven (70%)

807 stemmers vinden dat trainers niet langer bij een team moeten blijven (30%)

 


5 Reacties

 1. Freekie

  Goed geformuleerd, die definitie van 'langer'

 2. rudi wortmann

  wat betekent dit nu? Een hele slechte poll om eerlijk te zijn. Het bewijst of zegt helemaal niets! Dus ben het met Freekie eens. Wat is langer? Je moet langer blijven, langer blijven dan wat? En hoe lang. Echt onzin zo’n poll. Je ziet aan de reacties dat dit een interessant onderwerp is. Maar om dit zo te publiceren....

 3. Esther BoschvanRoozendaal

  De redactie verzint elke keer wat anders om "ons" betrokken te houden bij het wel en wee van ....................ofschoon de meeste mensen er totaal geen antwoord op kunnen geven . Een onzin poll dus , we zijn benieuwd naar de volgende : b.v. wat vinden jullie de Zeeman outfit van de Nederlandse Teams .

 4. jappiekrekel

  Laten we vooral stoppen met dit tot journalistiek te bestempelen. Das te veel eer. Er is geen enkele onderbouwing, of iemand met enig inhoudelijke kennis geraadpleegd, noch enige poging daartoe gedaan.

 5. rudi wortmann

  Ik denk dat het een geweldig onderwerp kan zijn. kunnen we prima over praten, maar ik denk dat als de redactie zo doorgaat lezers de site niet meer serieus zullen nemen... het lijkt er op dat er weinig (geen?) leiding of richting is. Ook op emails komt geen antwoord, alsof men het allemaal wel weet. Jammer want het ging prima, het is echter nog niet te laat om in te grijpen.


Wat vind jij? Praat mee...