Hoe ziet jouw seizoen eruit? Check alle bonds- en districtsprogramma’s

Trek je agenda maar!  Vrijdag zijn voor alle bonds- en districtscompetities de wedstrijdprogramma’s gepubliceerd door de KNHB. De bond voegde vandaag de schema’s van de Vierde Klasse, de topjeugd en alle andere competities toe.

Op een eerder moment waren de wedstrijdschema’s van de Hoofdklasse tot en met de Derde Klasse al openbaar geworden. Alle wedstrijden worden momenteel ingelezen in het Match Center en zijn zo snel mogelijk te zien op knhb.nl en hockey.nl en in de hockey.nl app. Bij Hockey7 is de inschrijvingsdeadline net gesloten. De indeling en wedstrijdprogramma voor deze tak volgt binnenkort.

Vaarwel standenmotor, hallo Match Center

De wedstrijdprogramma’s zijn te zien in het Match Center, de vervanger van de standenmotor van de KNHB. Hier vind je alle wedstrijden, uitslagen en de standen in de poules. In het Match Center van de hockey.nl-app kun je direct het digitale wedstrijdformulier gebruiken. Zie je het Match Center niet als je de hockey.nl-app opent, ga dan naar de App-store of Google Play om de nieuwste versie te installeren.

Het Match Center is zowel qua uiterlijk als onder de motorkap helemaal vernieuwd. We hebben de app de afgelopen weken uitgebreid getest, maar we kunnen een bug niet uitsluiten. Vind je een foutje, mail die dan naar redactie@hockey.nl. Dan gaan we die zo snel mogelijk oplossen.

De komende weken gaan we verder met verbeteren en rollen we ook nieuwe functionaliteiten uit. Zo kun je nu al je favoriete teams volgen en is het straks ook mogelijk om hele competities te volgen, zoals bijvoorbeeld de Tulp Hoofdklasse Heren of Hoofdklasse Dames.


3 Reacties

  1. robdux

    Alliance Dames opeens naar de eerste klasse en Oss die herkansing krijgt in de overgangsklasse? Wat is er gebeurd?

  2. gerardvanstijn

    @RobDux, op de site van Alliance staat uitleg: https://www.mhc-alliance.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=4607

  3. gerardvanstijn

    @RobDux, ook de site van Oss biedt een stukje uitleg: https://www.mhc-oss.nl/index.php?page=2482&sid=1


Wat vind jij? Praat mee...