Jennifer Wielders winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2022

De winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2022 is bekend. Jennifer Wielders is bij de noodzakelijke loting als winnaar uit de bus gekomen. Zij is een van de twintig deelnemers die alle twintig vragen uit de Nieuwsquiz goed heeft beantwoord. Zij ontvangt twee tickets voor de Pro League en een shirt van het Nederlands elftal. 

De tweede prijs gaat, ook na loting, naar Ties Wolterink. Ook hij ontvangt een shirt van het Nederlands elftal. Beide winnaars ontvangen binnenkort een e-mail van ons.

Aan de hockey.nl Nieuwsquiz, die voor het zesde jaar op rij werd gehouden, deden ruim achthonderd deelnemers mee. De achttien anderen die alle vragen goed hebben beantwoord zijn Jayant Kaulesar Sukul, Elin Groothuis, Maud Huijsmans, Maarten Kuhlmann, Douwe Bruning, Joost van der Vorst, Marlies van der Pas, Mirjam Soldaat, Tim van Ruler, Camilla Stolk, Menise Stolk, Niels Stolk, Oscar Stolk, Jan Maas, Jasper Leijnse, Meggy Swaerdens, Wouter Swaerdens en Loes Willems.

De complimenten gaan dus onder meer uit naar de familie Stolk, die vier deelnemers afleverde die alles goed hadden. Onder de inzenders met twintig goede antwoorden bevinden zich met Niels Stolk en Wouter Swaerdens ook twee oud-winnaars van de quiz.

De goede antwoorden

Wij danken alle deelnemers voor het meedoen. Vanzelfsprekend zijn we nog de goede antwoorden verschuldigd. Die vind je hieronder. Als ze niet goed zichtbaar worden, ga dan naar de mobiele site om de antwoorden te kunnen zien. Houd hockey.nl ook dit jaar weer goed in de gaten, want aan het einde van het jaar volgt natuurlijk de hockey.nl Nieuwsquiz 2023.


Wat vind jij? Praat mee...