Keep(st)ers gezocht voor Olympic Experience

Tijdens de Olympic Experience op het Scheveningse strand van 6 tot en met 21 augustus worden er dagelijks shoot outs gehouden op het speciaal aangelegde hockeyveld. En daar zijn keepers en keepsters voor nodig! 

Een unieke ervaring om eens te keepen op het strand maar wel op een hockeyveld. Onder leiding van Sportways worden er dagelijks eerst clinics gegeven en aan het eind van de dag volgen er shoot-outs, tussen 16.00 en 18.00 uur. Keepers en keepsters van alle niveaus en leeftijden kunnen zich hiervoor opgeven. Mail daarvoor de dag(en) waarop je wil komen, je naam, adres en emailadres naar marij.van.tienen@knhb.nl

Olympic Experience

De Olympic Experience wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het Scheveningse strand wordt omgetoverd in een olympisch Rio, waar sportfans de olympische wedstrijden live kunnen volgen op grote schermen. Het terrein is van 6 tot en met 21 augustus elke dag open van 10.00 tot 24.00 uur en overdag kunnen bezoekers allerlei sporten beoefenen, georganiseerd door 28 verschillende sportbonden. Meer informatie over het terrein en het programma is te vinden op www.olympicexperience.nl.

Lees ook


Wat vind jij? Praat mee...