Kim Lammers en Naomi van As zoeken hun mooiste shirts uit

Oud-internationals Kim Lammers en Naomi van As nemen bij de verkiezing van het mooiste hockeyshirt van Nederland aller tijden plaats in de jury. Als voorproefje en met een nostalgisch gevoel struinen ze door hun verzameling shirts en trekken ze enkele mooie tenues nog één keer aan.

Speel jij in een mooi shirt of herinner je er één uit het verleden? Zend hem in en laat hem beoordelen door onder meer Kim Lammers en Naomi van As.

Hoe doe je mee?

Stuur een foto in van het shirt dat jij het mooist vindt. Daarbij zijn onderstaande punten belangrijk:

 • Het moet een shirt uit Nederland zijn. Dat mag een officieel clubshirt zijn, waarin je bijvoorbeeld zelf speelt of hebt gespeeld, maar ook het shirt van een Nederlands (jeugd)elftal. Het is ook mogelijk om het shirt van een club in te sturen die inmiddels is opgeheven of is gefuseerd met een andere vereniging.
 • Indien je in het bezit bent van het shirt dat je wilt aanmelden, maak dan een foto waarop de voorkant goed zichtbaar is. Indien je het shirt niet in je bezit hebt, volstaat een actiefoto waarop het shirt duidelijk te zien is.
 • Stuur je inzending in via redactie@hockey.nl, Whatsapp (0657862503) of ons Instagram-, Facebook- of Twitteraccount.
 • Vermeld bij de foto het team dat in het shirt speelt of heeft gespeeld (bijvoorbeeld Kampong Jongens C1 of Voordaan Dames 2) en het bijbehorende seizoen. Stuur ook een motivatie mee waarom je vindt dat jouw inzending moet winnen.
 • Inzenden kan tot en met maandag 6 juli.

Wie vormen de jury?

De inzendingen worden beoordeeld door de jury, die bestaat uit:


8 Reacties

 1. Stockey123

  Zo Naomi heeft ook even weer haar aandacht gehad....

  1. Naomivanas

   Beste Stockey123 wat bedoel je hier precies mee? Ben zo benieuwd waarom je de drang hebt om zo’n zure reactie achter te laten... Heb je niet nog een leuk shirt liggen? Dan kan je ook mee doen aan deze verkiezing! Zou toch leuk zijn :)! Oh en dan nog iets...Je heet vast niet echt Stockey123!??? Als je dan toch gaat reageren heb dan de ballen om het onder je eigen naam te doen!

 2. Stockey123

  Dat je maar alles aan moet grijpen om weer in beeld te komen. Waarom? Het zelfde als Fatima die ook alles doet om maar bij het kliekje Bekende Nederlanders te willen horen? Waarom niet iemand uit het huidige Nl elftal?

  1. Naomivanas

   Oh Stockey123, Keesie, Klaasie, Pietje Puk of wie je ook mag zijn....Alles aangrijpen dat gebeurt zeker niet hoor. Maar dit vind ik een hele leuke actie om aan mee te werken :). Is het toch ook of niet!? Dus hup duik je kast in en stuur een leuke foto op. Je hebt vast nog wel ergens een oude polo liggen!

  2. vakantie

   Beetje verzuurd stockey Wat kan jou het nou schelen

 3. g-hockeyfan

  Ze verdient de kost als influencer, dus natuurlijk promoot ze zichzelf altijd. Je hoeft niet jaloers te zijn, alleen omdat ze iets kan wat jij niet kunt.

 4. jonathan

  Beste Stockey, wat een treurige reactie. Deze meiden hieven niets te doen om bij de "bekende" Nederlanders te horen. Jarenlang waren ze bekende Nederlanders en hebben we van ze genoten. Gun ze dan nu die status. En ik denk niet dat hockey.nl een een groot bedrag neer legt om deze dames in de jury te krijgen, zij promoten hockey als " bekende" Nederlanders.

  1. stekel

   Status? Dat krijg je met name door bescheiden te zijn denk ik. Kim heeft dat.


Wat vind jij? Praat mee...