KNHB: webinar voor vrijwilligers over ontwikkeling jeugdspelers

Na een succesvol en veel bekeken eerste webinar houdt de KNHB maandag een tweede digitale bijeenkomst in het kader van de ‘Visie op de ontwikkeling van hockeyers’, die onder meer vraagt om een nieuwe kijk op de teamindeling in de D-jeugd en het selectiebeleid in de C-jeugd. Maandag (aanvang 19.30 uur) is het gratis seminar met name bedoeld voor de vrijwillige (beleids)technische functionarissen (zoals TC- en bestuursleden, maar ook vrijwillige trainers en coaches).

Prestatiemanager Joost van Geel en Michel van der Struijk, trainer/coach SCHC Heren 1, bespreken maandag 14 mei tijdens het webinar de visie van de KNHB op de ontwikkeling van hockeyers.  Tijdens het online webinar is het mogelijk om als kijker direct opmerkingen achter te laten of vragen te stellen aan Van Geel en Van de Struijk.

Joost van Geel over de inzet van de webinars: ‘Als het gaat om talentontwikkeling hebben we een nieuw geluid laten horen. We vinden het belangrijk om hierover in contact te staan met de hele hockeygemeenschap. Door deze webinars te houden is de kans groot dat we de diverse meningen uit het land zo goed mogelijk ontvangen. Waar dat kan, voorzien we de clubs ook direct van adviezen.’

Tip: kijk gezamenlijk als commissie het webinar

Van Geel tip de funtionarissen om als commissieleden en trainers/coaches gezamenlijk deel te nemen aan de webinarsessie. Met elkaar kennis opdoen en van andere verenigingen leren, bleek zeer succesvol in de sessie van 7 mei.

Opgeven voor het webinar kan al via deze link of via het invulveld hieronder.

Powered by WebinarGeek


1 Reactie

  1. marijnslaghekke

    Hoe kan ik de vorige webinar terugkijken? Mvg Marijn


Wat vind jij? Praat mee...