Marijke Fleuren herkozen als voorzitter van de EHF

Marijke Fleuren is vrijdag op het congres van de Europese Hockey Federatie (EHF) opnieuw herkozen als voorzitter van de Europese hockeybond. Ze is benoemd voor vier jaar. Het is de derde periode als voorzitter van de Nederlandse bestuurder.

Fleuren heeft sinds augustus 2011 de leiding over de EHF. Daarvoor was ze werkzaam bij de KNHB als adjunct-directeur. Fleuren is tevens lid van de board van de internationale Hockeyfederatie (FIH).

‘Ik ben erg blij dat de Europese hockeygemeenschap mij deze derde periode gunt’, zegt Fleuren in een reactie vanaf het congres dat in Antwerpen wordt gehouden rond het EK. ‘Wij vieren op dit congres ook dat we als Europese Hockeyfederatie nu vijftig jaar bestaan. Deze herverkiezing geeft mij de gelegenheid om een stevige bijdrage te leveren aan het begin van nog eens vijftig prachtige jaren. Voor mij staat het plezier dat deze sport miljoenen mensen over de hele wereld geeft voorop. Dat plezier gun ik iedereen met welke achtergrond dan ook van harte en daar zal ik me ook de komende periode weer hard voor maken.’


1 Reactie

  1. Van Dessau

    Geen IMF, geen Ec, doch wel EHF, zijn we toch nog ergens goed in!


Wat vind jij? Praat mee...