‘Meerderheid nog zonder thermokleding’

Na het koude en regenachtige weer van vorig weekend vroeg de redactie van Hockey.nl zich af of het al tijd is voor thermokleding onder het tenue. De meerderheid van de stemmers vond het toch nog te warm en droeg vorig weekend geen thermokleding. Dat blijkt uit de uitslag van de poll. Een totaal aantal stemmen van 5003 zorgde voor een kleine verdeeldheid: 59 procent speelde nog zonder, 41 procent speelde met thermo. 

Niemand is het afgelopen weekend ontgaan. De winterse maanden komen er aan en we trekken weer warmere kleding aan. Afgelopen weekend verscheen er al bij diverse teams, waaronder ook in de Hoofdklasse, de thermokleding onder het tenue. Voor velen was de kou daarom dan ook de reden om de thermokleding in september al voor de dag te halen.

Wellicht vonden de hockeyers, die nog geen thermokleding droegen afgelopen weekend, het nog net iets te warm. Of ze hadden er niet aan gedacht en hadden spijt tijdens de wedstrijd.

De redactie kreeg als tip dat er zelfs een handige tool bestaat. Deze tool geeft antwoord op de vraag: is het thermo weer? Of het antwoord op de vraag altijd klopt, doet Hockey.nl geen uitspraak.

Dit zijn de cijfers van de stemming: 

Poll Hockey.nl app/website:

1077 Met thermokleding
1034 Zonder thermokleding

Poll Hockey.nl Instagram

954 Met thermokleding
1938 Zonder thermokleding

TOTAAL POLL:

5003 stemmers
2031 hockeyers met thermokleding (41 procent)
2972 hockeyers zonder thermokleding (59 procent)


Wat vind jij? Praat mee...