Niels Stolk winnaar hockey.nl Nieuwsquiz 2018

Niels Stolk is de winnaar geworden van de hockey.nl Nieuwsquiz 2018. Hij was een van de 44 deelnemers die alle 25 vragen uit de Nieuwquiz goed had beantwoord. Bij de noodzakelijke loting is Stolk als winnaar de uit de bus gekomen. Hij ontvangt vier kaarten voor de Grand Final van de FIH Pro League in Amsterdam en krijgt een Oranje-shirt gesigneerd door zijn favoriete Oranje-speler. De tweede plaats is, ook na loting, een prooi geworden voor Willemijn Hoogenberg. Zij krijgt twee kaarten voor de Grand Final.

Aan de hockey.nl Nieuwsquiz, die voor de tweede keer werd gehouden, deden bijna zeshonderd mensen mee. Waar vorig jaar slechts zes deelnemers alle vragen goed hadden beantwoord, was dat aantal met 44 nu een stuk hoger.

Goede antwoorden

Vanzelfsprekend zijn we jullie nog de goede antwoorden van de Nieuwsquiz verschuldigd. Die vind je hieronder. (Als je in de hockey.nl-app zit, ga dan naar de mobiele site om de antwoorden te kunnen zien.) Houd hockey.nl dit jaar weer goed in de gaten, want aan het einde van dit jaar volgt de hockey.nl Nieuwsquiz 2019.

WORTELBOER TN

Floris Wortelboer werkt in het krachthonk aan zijn revalidatie.Lars Balk (l) en Mats Grambusch (r) duelleren om de bal tijdens het EHL-duel tussen Kampong en Rot-Weiss Köln. Foto: Frank Uijlenbroek


Naomi van As passeert haar vriendin Ellen Hoog in het duel tussen Laren en Amsterdam. Foto: Frank Uijlenbroek.


Coach Pim Wijzenbeek spreekt de spelers van Zwart-Wit toe. Foto: Orange Pictures/Daniël van den Berg

Keeper Paul Gruijthuijsen van Den Bosch is middelpunt van de feestvreugde na het winnen shoot-outs van Amsterdam. Foto: Willem Vernes


Henri Raes scoort voor KHC Dragons tegen Three Rock Rovers tijdens de EHL in Rotterdam. Foto: Frank Uijlenbroek 

 


Wat vind jij? Praat mee...