Geen publiek, volg de livescores in de hockey.nl-app

Ondanks dat de komende weken geen publiek bij hockeywedstrijden aanwezig mag zijn, kun je de livescores van jouw favoriete teams toch op de voet volgen via de hockey.nl-app.

Je kunt van jouw favoriete teams live de tussenstand zien. Van de eerste seniorenteams en de Landelijke A-jeugd kun je ook de doelpuntenmakers zien. Kaarten worden wel getoond, maar anoniem om de privacy te waarborgen. Volgens de richtlijnen van de KNHB worden geen uitslagen getoond bij de Jongste Jeugd, daarom daar zijn bij de F-en E-jeugd ook geen tussenstanden zichtbaar.

Het bijhouden van het scoreverloop gaat via de fluittoolkit. Coaches en managers van een team kunnen hier tijdens de wedstrijden de doelpunten invoeren, die daarna meteen voor de volgers van het team in de app zichtbaar worden. We hebben voor de coaches en managers een uitgebreide handleiding geschreven. Help elkaar als je er niet uitkomt.

 

Hoe kun je een team volgen?

Je kunt het scoreverloop van jouw favoriete team eenvoudig volgen door het team in de hockey.nl-app toe te voegen aan je favorieten.

  • Ga in de app onderin naar Mijn Hockey.
  • Navigeer bovenin naar Favorieten.
  • Druk op Team toevoegen
  • Zoek je club via de zoekbalk
  • Click de club aan
  • Zoek jouw favoriete team en druk erop
  • Het team is toegevoegd

Scoreverloop volgen

  • Als je weet wanneer jouw favoriete team speelt, druk je op het betreffende team. (Vergeet je dat, zet dan de wedstrijden van dat team in je digitale agenda. Dat kan eenvoudig door linksboven op de kalender te drukken.)
  • Je krijgt nu de stand te zien. Ga naar Wedstrijden en je ziet aan het rode knipperende bolletje dat de wedstrijd live wordt bijgehouden.
  • Druk op de wedstrijd die je wil volgen om het scoreverloop te zien.

Hoofdklasse en Promotieklasse verplaatst

Het toevoegen van de livescores voor alle hockeyteams heeft als gevolg dat Hoofdklasse en Promotieklasse in de app zijn verhuisd. Zij hadden jaren een vaste stek onder de tab Live, maar die is om technische reden verdwenen. Er is nu wel een aparte tab Internationaal, waar je de Pro League en andere internationale toernooien kunt volgen.

De Hoofdklasse en Promotieklasse volg je nu net als alle andere klassen: zet een team uit deze klasse die je wil volgen bij je favorieten en je ziet in een oogopslag de tussenstanden. Klik op de wedstrijd waarvan je meer wil weten, en je krijgt het scoreverloop, de kaarten (anoniem) plus de doelpuntenmakers.


Wat vind jij? Praat mee...