NOS én Ziggo bij Bloemendaal – Kampong, alle highlights om 19.15

Aan de Hoofdklasse-topper tussen de mannen van Bloemendaal en Kampong wordt zondag ruimschoots aandacht besteed op televisie. Ziggo Sport doet vanaf 12.15 uur rechtstreeks verslag van het duel en de NOS zendt later op de dag een ruime samenvatting uit.

Van de topwedstrijd van dit weekend zijn zondagavond vanaf 19.15 uur bij Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport opnieuw flitsen te zien. In dat programma worden ook de samenvattingen van alle andere Hoofdklasse-duels getoond.

Ziggo Sport start zondag om 12.10 uur met de voorbeschouwing op het duel tussen de nummer één en twee van de ranglijst. De presentatie is in handen van John van Vliet. Wouter Jolie schuift aan als analist.

Van Vliet presenteert ’s avonds ook het samenvattingenprogramma om 19.15 uur.

Dit programma wordt herhaald op:

  • Zondag op maandag 19 maart om 00.00 – 00.30 uur
  • Maandag 19 maart 10.00 – 10.30 uur
  • Maandag 19 maart 17.20 – 17.50 uur
  • Maandag 19 maart 23.45 – 00.15 uur

Hockey.nl vrijdag en zondag bij Hoofdklasse en Overgangsklasse

Ook de redactie van hockey.nl is dit weekend volop langs de velden te vinden. Vrijdagavond, tijdens de inhaalronde van de Hoofdklasse Heren, zijn we aanwezig bij Tilburg – Rotterdam.

Zondag bezoeken we in de Hoofdklasse Dames Amsterdam – Oranje-Rood, Bloemendaal – Nijmegen en SCHC – Laren. Bij de Heren bezoeken we Amsterdam – Almere en Bloemendaal – Kampong.

En we gaan naar de Overgangsklasse. Zondag zijn we bij Cartouche – Ring Pass (dames) en Cartouche – Push (heren).

Alle tussenstanden van de Hoofdklasse-wedstrijden zijn te vinden in de standenmotor van de hockey.nl-site en -app. Volg de duels ook live via Twitter.com/hockey.nl.

Samenvattingen inhaalronde Heren zaterdagavond op hockey.nl

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn ook te zien via hockey.nl en het YouTube-kanaal van hockey.nl.

  • Zaterdagavond om 18:00 uur de samenvattingen van de inhaalronde Hoofdklasse Heren
  • Maandagavond 18:00 uur Samenvattingen Hoofdklasse Dames + Hoofdklasse Heren

1 Reactie

  1. robvisser

    Ik vind het raar dat Ziggo Sport zo overduidelijk de voorkeur geeft aan het telkens uitzenden van toppers bij de Heren. Toppers bij de vrouwen zie je zelden of nooit, veel te weinig in ieder geval. De verhouding is echt zoek.


Wat vind jij? Praat mee...