Op vakantie in Nederland met je hockeystick? Laat ’t zien en win

Voor de hockeyfanaat is de zomerperiode zonder wedstrijden, toernooien of trainingen behoorlijk afzien. Maar de echte hockeygek neemt natuurlijk zijn stick gewoon mee op vakantie. Ben jij zo’n diehard? Laat het ons zien en maak kans op een gesigneerd uit- of thuisshirt van het Nederlands elftal!

Maar de vakantie is dit jaar door de maatregelen rond het coronavirus anders dan andere jaren. Daarom vragen we jou beelden op te sturen van je vakantie in eigen land. Ben jij een dagje naar zee, in de dierentuin of pretpark, of sta je in Friesland op de camping en heb jij je bal en stick meegenomen? Leg jouw vakantiemoment in Nederland met bal en stick op een zo origineel mogelijke manier op beeld vast en stuur in!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel.

  • Maak een foto of video van jezelf met jouw hockeystick op je Nederlandse vakantie-adres.
  • Vermeld erbij wie op de foto of video staat, waar die is gemaakt, met wie je daar bent en waarom je hem juist daar hebt genomen.
  • Stuur je foto of video voor 31 augustus in naar redactie@hockey.nl of via Whatsapp naar 06-57862503.
  • Let op: als je een foto of video instuurt, geef je daarmee toestemming dat wij hem op onze platformen tonen. Vraag dus aan je ouders of dit akkoord is.

Wekelijks verschijnt een update van al jullie foto’s en video’s op hockey.nl. Uit alle inzendingen kiest de redactie van hockey.nl op 31 augustus twee winnaars. Degene met de meest originele foto of video wint, dus laat je creativiteit de vrije loop en laat zien waar jij je stick mee naar toe hebt genomen!


Wat vind jij? Praat mee...