ParaHockey voor iedereen! Dit is LG-Hockeyster Femke Blom

De LG- en G-hockeyers en hockeysters van Nederland leven hartstochtelijk toe naar de competitiestart van 5 september. Een week voor het eerste speelweekend van dit seizoen zoomen we met Push-speelster Femke Blom in op het LG-Hockey.

In het shirt van Push schittert Femke al 10 jaar op de hockeyvelden. In deze video geeft ze je een inkijkje in de wereld van het LG-hockey en vertelt ze waarom de sport voor haar zo ontzettend belangrijk is!

ParaHockey voor iedereen!

LG-hockey is voor spelers met een lichamelijke beperking die niet afhankelijk zijn van een rolstoel. Wil je weten welke verenigingen LG-hockey aanbieden? Kijk dan hier. Kies daar bij ‘Kies een hockeysoort’ voor G- of LG-hockey, en je krijgt een totaaloverzicht van alle verenigingen die deze vorm van Parahockey aanbieden.


4 Reacties

 1. Stockey123

  Leuk verhaal! En een verademing dat er meer te melden is dan een uitslag van een oefenwedstrijd tussen twee hoofdklassers! Want even serieus, hoeveel mensen zijn daadwerkelijk echt geïnteresseerd in de uitslag van bijv KZ tegen Almere...

  1. marga-keuvelaar

   Het aantal mensen dat erin geïnteresseerd is weet ik uiteraard niet, maar ik vind het wel leuk om de uitslagen van die oefenwedstrijden te zien. Er is toch niks mis mee om over beiden (oefenwedstrijden én para-hockey) iets te schrijven?

 2. unplugged

  Inderdaad maar ze moeten Hockey.nl elke dag weer vullen en uitslagen horen daarbij maar domme verhaaltjes niet . Het valt mij op dat b.v. G hockeyers of de slechtste velden van de club spelen , ook zij hebben m.i. recht op het hoofdveld te spelen en een beetje meer aandacht krijgen van en in de club .

 3. misha-van-oostveen

  Het blijft zo leuk om te zien hoe het plezier maar ook het fanatisme er afspat als ik langs de lijn bij het G-hockey sta. Leuk filmpje 👍.


Wat vind jij? Praat mee...