Paumen, Van As of Hoog in EHF Hall of Fame? Nog één dag stemmen!

De Europese hockeybond EHF voegt dit jaar weer een hockeyer en hockeyster toe aan de EHF Hall of Fame. Daarin worden sinds 2013 de grootste spelers en speelsters van de hockeysport vastgelegd. Maartje Paumen, Naomi van As en Ellen Hoog zijn genomineerd. Je kunt nog één dag stemmen.

Één Nederlander telt de lijst nu: Teun de Nooijer. Daarnaast zijn Santi Freixa, Natascha Keller, Pol Amat en Nikki Symmons vereeuwigd in de Hall of Fame. Dit jaar is het trio Nederlandse dames genomineerd. Allen stopten ze na de Olympische Spelen bij Oranje en eigenlijk verdienen ze het natuurlijk alle drie om in de Hall of Fame te komen. Hier kun je, alleen vandaag en morgen nog, stemmen op je favoriet.

Hall of Fame

Bij de toernooien die worden georganiseerd door de EHF worden altijd awards uitgereikt voor beste speler en keeper, maar de bond wilde nog een hoger erepodium maken. Dat is sinds 2013 de Hall of Fame. ‘Het idee van de Hall of Fame is een (vooralsnog virtuele) plaats waar mensen de grootsten uit onze sport en hun prestaties kunnen bewonderen.’

Genomineerden

Naast het drietal Nederlandse dames zijn ook genomineerd: Kate Richardson-Walsh, Jerôme Truyens, Charlotte de Vos, Christopher Zeller, Tina Bachmann, Yvonne Frank en Möritz Fuerste. De winnaars worden tijdens het EK in Amsterdam bekend gemaakt.

Lees ook

Van As, Hoog en Paumen genomineerd voor ‘EHF Hall of Fame’


Wat vind jij? Praat mee...