Pinoké D1 daagt je uit: 13 rondjes rond je stick en scoren!

Pinoké Dames 1 heeft een challenge bedacht: 13 rondjes draaien rond je stick, en dan op goal schieten. Dat dit hilarische beelden oplevert kun je je wel voorstellen! Film jouw poging, plaats hem op facebook en tag @pinokedames1. De dames loven een exemplaar van hun eigen kookboek uit aan zowel de beste als de grappigste poging.

Pinoké-speelster Fredeque Malefason bedacht de challenge. ‘We maakten na de donderdagtraining altijd een foto met de winnaars, maar kwamen erachter dat veel andere clubs dat ook al doen.’ Malefason zag onlangs een soortgelijke challenge in het voetbal, en introduceerde de challenge bij Pinoké dames 1.

Eerste poging

‘De eerste poging, van Dana Luijkx, is eigenlijk best goed. Maar ik verwacht dat we ook filmpjes gaan krijgen waarin mensen echt onderuitgaan of de bal missen’, lacht Malefason. Elke donderdag doet een Pinoké-speelster de challenge, en daarnaast hoopt het team veel filmpjes te ontvangen van andere hockeyers die de uitdaging aangaan.

Pinoké dames 1 werkt nu aan een eigen kookboek, dat de inzenders kunnen winnen. Zowel de beste goal als de beste blooper wordt beloond.

Kijk hier het eerste filmpje van Dana Luijkx. 

challenge


Wat vind jij? Praat mee...