Populaire VODW Zomercompetitie groeit hard door

De Zomercompetitie is een begrip geworden en al jaren niet meer weg te denken uit de sportieve kalender van vele bedrijven uit Amsterdam en Utrecht. En het grootste bedrijfshockeytoernooi van Nederland blijft maar groeien. Nadat de organisatie van De Zomercompetitie dit jaar een samenwerking startte met de KNHB en VODW werd namelijk ook Rotterdam als speelstad toegevoegd en groeide het aantal deelnemende teams naar maar liefst 94.  

Na schitterende en vaak zonnige en zwoele zomeravonden vol hockeystrijd en gezellige derde helften won EY in Rotterdam uiteindelijk de eerste editie. In Utrecht bleek van de twaalf teams Terberg Leasing de sterkste, terwijl in Amsterdam Cushman & Wakefield de overige 73 teams uit de hoofdstad achter zich liet.

In de video een mooie sfeerimpressie en een terugblik op het afgelopen seizoen met onder andere Erik Gerritsen, Directeur KNHB en Maarten Tuininga, oprichter van De Zomercompetitie.


2 Reacties

  1. vostammer

    Het blijft so wie so een mysterie waarom de reguliere competitie eindigt als het aangename weer begint, en weer aanvangt als het kille weer zijn intrede doet.

  2. PeterMontijn

    Is dat misschien omdat de Nederlanders over 3 regio’s en in totaal 2 maanden verspreid zomervakantie hebben en de doorsnee Nederlander ook nog eens op vakantie wil? In mei/juni/september/oktober is het bij ons meestal niet echt “kil” te noemen. Maar ik weet niet hoe het elders met het weer is gesteld. Nederland is natuurlijk best een flink uit de kluiten gewassen land. Zo heb ik pasgeleden 2,5u in de trein vanuit een zonnig Den Haag naar Groningen gezeten en daar regende het inderdaad!


Wat vind jij? Praat mee...